Omiljenog glumca nisu spomenuli u In Memoriamu na Oscarima, gledatelji bijesni

Foto: Youtube

BOB SAGET, popularni američki glumac i komičar koji je umro prije nepuna tri mjeseca, nije bio spomenut u prisjećanju na preminule kolege na ovogodišnjoj ceremoniji dodjele Oscara. 

To je iznenadilo mnoge gledatelje koji su negodovanje brzo izrazili na društvenim mrežama. Dio gledatelja bio je jako oštar u svojim kritikama: "Otkažite Oscare jer nisu spomenuli Boba Sageta", "Zašto Bob Saget nije spomenut, to jednostavno nije pravedno", "Ne, ali ozbiljno, zašto Bob Saget nije bio u prisjećanju", neki su od komentara na Twitteru.

Saget 1977. osvojio Oscara

Čuđenje je tim veće što je Saget i sam oskarovac: zlatni je kipić 1977. dobio za studentski film Kroz Adamove oči (Through Adam's Eyes).

Međutim, bilo je i onih koji su smirivali strasti: "Zato što je to nagrada za film, a ne za televiziju", "Zato što se prisjećaju ljudi koji su umrli prošle godine, a ne ove", bili su neki od argumenata.

Podsjetimo, zvijezda Pune kuće umrla je u siječnju ove godine, a pronađena je u hotelskoj sobi s ozljedom glave.

Emotivno prisjećanje na kolege

Unatoč eventualnom previdu u slučaju Boba Sageta, ovogodišnje je oskarovsko prisjećanje na umrle kolege bilo prilično emotivno. Spomenut je legendarni glumac Sidney Poitier, prvi crnac koji je dobio Oscara za najboljeg glumca. Osim njega, glumci su se prisjetili i legendarne Betty White, koja je preminula krajem prošle godine, netom prije nego što je napunila 100 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.