Imamo pobjednika: Ovo je pravi Darko Petkovski Spejko, emotivac u tijelu sportaša

Foto: Facebook

TIJEKOM 100 dana u Big Brother kući, Darko Petkovski Spejko je uspio šarmirati publiku, a i sustanare dovoljno da dogura do finala, a onda osvoji i veći broj glasova od Gorana, koji je danima prije slovio kao potencijalni pobjednik.

Samo nekoliko dana nakon što se, uslijed svađe s Tinom, pitao što je njemu sve ovo trebalo, Darko je očiju punih suza i bez riječi doznao da upravo njemu ide svota od gotovo sto tisuća eura.

 

#beast #sixpack #fitnessmodel #summer #gym #V #Vshape #beard #athlete Darko Spejko

Posted by Darko Speyko Veliki Brat on Thursday, 23 July 2015

Čitavo je vrijeme, međutim, bio svojevrsni favorit iz sjene, a od početka je njegov životopis pomalo odskakao od životopisa njegovih konkurenata.

Darko je rođen 27. ožujka 1988. godine u Kumanovu, po zanimanju je fitness trener i model, a vodi i školu košarke "Sport for life", nakon što se godinama i profesionalno bavio ovim sportom.

 

My girls, best #basketball trio ever Maca, Gaga & Ane! <3 #b4lbasketball

Posted by Darko Speyko Veliki Brat on Saturday, 28 March 2015

U svijet sporta je ušao sa šest godina, kada je počeo trenirati gimnastiku. Tri godine kasnije otkrio je i rukomet, a zatim i košarku. Uglavnom je igrao za drugoligaške klubove, no u konačnici se pronašao u atletici. Danas je član atletskog kluba Kumanovo, a 2014. godine je postao i šampion Makedonije u troskoku.

 

Kako je sam rekao, želio je publiku potaknuti da se bave sportom, a prije no što je ušao u Big Brother rekao je da bi novac osvojen pobjedom uložio u svoju školu, dok bi dio donirao u humanitarne svrhe.

 

A #child's #laugh could simply be one of the #most #beautiful #sounds in the #world <3 Darko Spejko

Posted by Darko Speyko Veliki Brat on Thursday, 13 August 2015

Darko je u kući Velikog Brata uglavnom pokazivao staloženu narav, a svoju ljubav prema Tini nije izražavao nametljivo poput nekih drugih sustanara.

Kako je sam priznao, u slobodno vrijeme crta i piše pjesme pa ne sumnjamo da će, sada kada su se kamere ugasile, naći načina kako da otvorenije izrazi svoju simpatiju prema mlađoj sestri Šegetin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.