Igrica u kojoj i vi možete Naomi Campbell pokloniti krvave dijamante postala hit

NAOMI CAMPBELL i njeno svjedočenje pred sudom u Haagu u slučaju krvavih dijamanata inspirirali su britanske tvorce igrica na izradu jedne u kojoj i vi možete popularnu manekenku darivati dijamantima. Spomenuta igrica vrlo brzo je postala hit.

"Darujte dijamante Naomi! Ona prima darove stalno, čak i noću. Kad Naomi zatreba dar kojeg držite, kliknite na njega o darujte joj ga prije nego zaplače, ali pazite da joj ne date krivi dar. Upamtite, ona mrzi prljave kamenčiće i naviknuta je na velike, blještave dijamante u kutiji", stoji u opisu igrice koju i vi možete zaigrati ovdje.

Podsjetimo, Naomi je u svom svjedočenju pred haškim sudom kazala kako je primila na dar dijamante, ali nije znala da sporni "krvavi dijamanti", koji su joj doneseni u hotelsku sobu kao poklon davne 1997. godine, potječu od bivšeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora optuženog za ratne zločine.

Tvrdnju Naomi Campbell o tome kako nije znala od koga potječe poklon opovrgnule su glumica Mia Farrow i Naomina bivša agentica Carol White. Njih su dvije u svojem obraćanju sudu kazale kako im se britanska manekenka drugo jutro za doručkom pohvalila kako je te noći od Taylora na poklon dobila "ogromni dijamant".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.