Idemo po dućanima: Pronašli smo novu Milku i germknedle koje su gotove za par minuta

Foto: Index

NA INDEX RECEPTIMA i dalje smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima koji se mogu pronaći u našim dućanima.

Ako niste baš vješti s pripremom dizanih tijesta, u Kauflandu možete kupiti germknedle koje su gotove za nekoliko minuta. Pakiranje košta 20 kuna, a unutra su dva komada.

Svi koji vole popularni njemački božićni kruh stollen s kandiranim voćem, u Super Konzumu je na akciji i pakiranje u kojem je slatki kruh od 750 grama košta 23 kune.

Ako za ove blagdane još niste pripremili Panettone kolač ili niste stigli podijeliti poklone, u Kauflandu smo pronašli jedan koji dolazi u lijepo ukrašenoj limenci, cijena je 42 kune.

Ljubitelji Speculuaas keksa sigurno će kupiti novu Milka čokoladu, a pronašli smo i fora Djeda Božinjaka od Kit Kat čokolade koji bi bio baš kul poklon kad idete kod nekog u goste dok traju blagdani.

Kako nismo mogli u dućane ići na Božić i na blagdan svetog Stjepana, pripremili smo vam jednu pitalicu. Po broju vaših reakcija, gotovo dvostruko vas više voli Domaćica kekse.

Neki se ipak nisu mogli odlučiti. "Kakvo je to pitanje?", "Ovisi o raspoloženju", "Teška odluka", "Može oboje?", neki su od komentara. 

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.