I oni su samo ljudi: Slavni otkrili detalje o svom prvom seksu

 Foto: Instagram/JLP/YouTube

ČESTO zaboravljamo da i poznate osobe imaju slična iskustva kao i svi ostali ljudi. Neki od njih odlučili su iskreno podijeliti jedno od takvih privatnih iskustava, gubljenje nevinosti, prenosi Popsugar.

Daniel Radcliffe

"Čini se da sam ja jedan od rijetkih kojemu je prvi put bio dobar. Bilo je to s nekim koga sam jako dobro poznavao. Mogu reći da sam imao i puno bolji seks od tada, ali nije bilo užasno sramotno kao nekim ljudima – primjerice, mom prijatelju koji se napio i napravio to s nepoznatom osobom ispod mosta."

Lena Dunham

"Nisam mu rekla da sam djevica, samo da nisam to često radila. Boljelo je malo više nego što sam očekivala, ali na drukčiji način, a i on je bio nervozan... Poslije smo ležali i razgovarali i vidjela sam da je zbilja dobra osoba. Čestitala sam samoj sebi što sam dobro izabrala, iako brzopleto. Jedva sam čekala da kažem mami."

Shia LeBeouf

"Iz nekog sam se razloga pokušavao prikazati kao da sam se seksao već puno puta. Nisam rekao curi da sam djevac. Rekao sam 'Bez brige, mala, pobrinut ću se za to večeras'. A istovremeno sam se sav tresao. Sjećam se da sam stavio jastuk ispod nje jer sam to vidio u porniću. Bila je pod čudnim kutem i nisam mogao to normalno napraviti. Nisam baš jako obdaren pa to nije bio dobar potez."

Krysten Ritter

"Bio je tako ljut i zločest... Zvao se Damian, ali moji su ga roditelji zvali Demon. Prvi put je bio u kombiju njegovih roditelja prije košarkaškog treninga. Nije bilo baš ugodno."

Johnny Depp

"Izgubio sam nevinost s 13 godina."

Brooke Shields

"Mislim da sam trebala izgubiti nevinost ranije nego što jesam, s 22 godine. Bila sam javna osoba i pod pritiskom i trebala sam to obaviti na početku kad je bilo još OK. Mislim da bi bila puno svjesnija sebe. Mislim da ne bih imala probleme s kilogramima. Nosila sam zaštitnih 10 kilograma na koledžu. To je sve bilo povezano.

George Clooney

"Mlad, jako mlad, premlad... Mislim da sam prvi orgazam imao kad sam se penjao po užetu sa sedam ili osam godina. Mislim, ništa nije izašlo, ali svi ostali elementi su bili prisutni. Sjećam se da sam došao do vrha užeta, visio s njega i pomislio 'O, Bože, kakav odličan osjećaj!'", opisuje glumac svoje prvo iskustvo i dodaje da je izgubio nevinost s 16 godina.

Khloe Kardashian

"Gadila sam se sama sebi. Prestala sam razgovarati s njim i nisam se seksala tri godine nakon toga jer sam znala da sam mlada i da nisam spremna... Trebala sam slušati roditelje. Nedajte da vas itko prisiljava, nije vrijedno osjećaja kakve sam ja imala", otkriva Khloe o gubljenju nevinosti s 14 godina.

Megan Fox

"Mnogo sam puta imala neugodan seks, ali prvi put nije bilo tako. Bila sam zaljubljena u njega i bilo je lijepo", otkriva Megan o prvom seksu sa 17 godina.

Celine Dion

"Vratio se u moju sobu sa mnom... Sjedila sam kod uzglavlja kreveta s nogama pod pokrivačem. Bila sam sretna što sam sama s muškarcem kojeg volim. I imala sam vrlo precizan plan. Primila sam ga za glavu i poljubila u usta. Zagrlila sam ga oko vrata... Čvrsto me držao dok su vrata još uvijek bila otvorena iza njega. Maknuo mi je ruke i pobjegao u svoju sobu. Ostala sam sama i srce mi je udaralo, drhtala sam i bila zbunjena. Znala sam da sam pobijedila. Bijeg je bio dokaz. Uzela sam telefon i nazvala njegovu sobu da mu kažem 'Ako se odmah ne vratiš ovamo, pokucat ću ti na vrata'. No, nije bilo odgovora. Nazvao me nekoliko minuta poslije iz hotelskog predvorja da me pita jesam li dobro. I onda mi je rekao 'Ako to zbilja hoćeš, ja ću biti prvi'. A ja sam mu rekla 'Ti budi prvi. I jedini.'", otkriva zvijezda o prvom iskustvu s 20 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.