I Natali Dizdar se okrenula festivalima. S ovom pjesmom ide na Zagrebački

Foto: Mateo Mučnjak

NATALI DIZDAR će se ove godine prvi put natjecati na nekom festivalu. S baladom Padamo 19. travnja stiže na pozornicu Zagrebačkog festivala.

"Valjda je došao red i na moj prvi festival u karijeri. Zagrebački se učinio kao dobar tajming da se prezentira još jedna pjesma sa novog EP-a, pa smo se odlučili prijaviti s novim singlom Padamo i na taj način jos više podržati taj minijaturni album", kaže Natali koja je ove godine proslavila i 20 godina karijere.

"Atipična festivalska pjesma"

Pjesmu Padamo, autorski potpisuju Natali i Vladimir Mirčeta, njezin dugogodišnji suradnik, a za tekst se pobrinuo Denis Špičić. Ista je to autorska ekipa koja stoji iza pjesme Krug.

"Dolazim sa svojim originalnim bendom pojačanim s Vladom Mirčetom na trećoj gitari, sviramo jednu atipičnu festivalsku pjesmu koja u izvedbi uživo ponekad zvuči još i bolje nego u originalu, a sigurna sam da će tako biti i na pozornici Zagrebačkog festivala", dodaje pjevačica.

Spot za pjesmu Padamo radio je Hrvoje Banić, a sniman je na rasprodanoj promociji albuma Blues po kišnim plažama u zagrebačkom Klubu kazališta Komedija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.