Hvarski restoran se pohvalio da je ugostio Bona Voxa, on nahvalio drugi restoran

Foto: Instagram

NAJPRIJE su u Cavtat došli The Edge i Adam Clayton, a onda im se pridružio i frontmen irske grupe U2, Bono Vox. Nakon zajedničkog razgledavanja, Clayton se uputio u Francusku, The Edge u Crnu Goru, a Bono je ostao.

Nakon obilaska Korčule, sinoć je posjetio Hvar te večerao u restoranu Gariful.

"Bono Vox, bila je čast služiti vas večeras", stoji na njihovom profilu uz fotografiju na kojoj je slavni glazbenik s djelatnicima restorana.

Bono se pak na Instagramu pohvalio da je uživao u restoranu Laganini na Palmižani.

"Ne morate znati izgovoriti ime chefa Hrvoja Zirojevića da biste ga proglasili velikim", napisao je pored fotografije na kojoj nazdravlja vinom.

Bono je tijekom odmora u Hrvatskoj pokazao da je jako pristupačan pa se vijest o njegovom dolasku u Dubrovnik proširila nakon što je jedna obožavateljica objavila selfie s njim.

Pjevač i maneken Vlaho Arbulić također je oduševljen ponašanjem slavnog kolege.

"Ako Bono, nakon 40 godina karijere, kad dođe u Cavtat, obiđe cijeli grad, popriča i udovolji svima (kojima nije ništa dužan i od kojih nema nikakvu korist), nikad ne skida pristojan osmijeh s lica, bez obzira muče li ga u tom trenu neke privatne stvari ili ne, onda se Chris Brown sa svojim 20-minutnim nastupima i mnoge druge današnje zvijezde sa svojim stavom prema publici i slavi u kojoj su se zatekli ne zaslužuju s njim stavljati pod zajednički nazivnik - titulu umjetnika", napisao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.