HTZ - Ivan Novak: Današnji glazbenici gledaju samo kako će napraviti kratkotrajni hit

IVAN NOVAK jučer je oduševio žiri showa "Hrvatska traži zvijezdu". 25-godišnji Siščanin, osim što pjeva u slobodno vrijeme, apsolvent je na Akademiji likovnih umjetnosti te voli imitirati poznate i slavne, što mu zaista odlično ide. Simpatičnom Ivanu ovo nije bila prva glazbena audicija, ali vjerojatno ni posljednja. "Već sam bio na jednoj audiciji, nakon toga sam pjevao u klapi nekoliko mjeseci, a sada pjevam samo kod kuće", rekao nam je 25-godišnjak.


Iako nema završenu glazbenu školu, već se iz nje ispisao zbog izložbe koju je pripremao u to vrijeme, Ivan je zbog svog dubokog glasa dobio sve pohvale žirija. Iako sluša strane glazbenike poput Nata Kinga Colea, Johnnyja Casha i Jima Morrisona, Ivan priznaje da mu se sviđaju i domaći izvođači, ali samo oni stariji. "Htio bih naglasiti da su mi stariji izvođači puno draži. Sviđaju mi se, recimo, Ivo Robić, Indexi i Radojka Šverko", priznaje 25-godišnjak čiji se glazbeni ukus uvelike razlikuje od većine drugih natjecatelja.

"U današnje vrijeme su pjesme potpuno drugačije nego prije, nestala je kvaliteta. Ti glazbenici samo gledaju kako napraviti neki hit koji nakon nekoliko mjeseci svi zaborave", smatra Novak koji priznaje da se vrlo dobro nosi s kritikom. Baš kao i uvijek, nakon nastupa u HTZ-u, Ivan je dobio brojne pohvale, ali i poneke kritike, što mu nimalo ne smeta. Kako tvrdi, od showa ne očekuje puno već se samo nada da će netko prepoznati njegov talent i ljubav prema glazbi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.