HTZ: Hana Blažević oduševila izvedbom pjesme iz mjuzikla "Dreamgirls"

HANA BLAŽEVIĆ još je jedna u nizu mladih, talentiranih wannabe pjevačica koju smo imali prilike vidjeti večeras u RTL-ovom showu "Hrvatska traži zvijezdu". 18-godišnja Hana imala je poprilično veliku tremu iako joj iskustva s javnim nastupima ne nedostaje. Naime, osim nastupa na HTZ-u, Hana se već kao 12-godišnjakinja okušala na dječjem Eurosongu gdje je zajedno s bendom osvojila visoko drugo mjesto.

"Teško je stati pred tri čovjeka koji znaju toliko puno o glazbi i onda otpjevati sve bez greške. Nadam se da na sljedećem nastupu neću imati baš toliku tremu, ali vjerojatno će postojati", rekla nam je 18-godišnjakinja koju su na zagrebačku audiciju showa prijavili prijatelji. "Svi su jako zadovoljni i sretni zbog mene", komentirala je Hana koja je i sama zadovoljna svojim nastupom te se nada da će joj pomoći u daljnjoj karijeri.

Na iznenađenje mnogih, Hana je velika pobornica glazbe ih 60-ih, 70-ih i 80-ih što je poprilično čudno za njezinu generaciju koja je sve više "zatrovana" narodnim melosom. "Kao glazbeni uzor bi mogla izdvojiti Fleetwood Mac, u doba kada je u bendu pjevala Stivie Nicks, te Beatlesi", otkrila nam je simpatična Zagrepčanka. 

Ipak, ako bi bilo potrebno da zapjeva pop ili pak neku drugu vrstu glazbe koju inače ne sluša, Hana priznaje da joj to ne bi bio problem. "Nemam problema s tim jer smatram da se svaka pjesma može otpjevati drugim stilom", zaključila je mlada Hana kojoj je najbitnije da u showu da sve od sebe te dogura što dalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.