Hrvatski pjevač u problemima zbog stalkerice: Pratila me, fantazirala da smo u vezi

Foto: Facebook (Na fotografiji s kolegicama Danijelom Pintarić i Eminom Jahović)

HRVATSKI pjevač i glumac Max Hozić progovorio je o neugodnoj situaciji s jednom obožavateljicom.

"Zanimljivo kako ljudi 'skrenu'. Evo sam po prvi put blokirao hard core stalkericu. Dakle, žena fantazira da smo u vezi. Konfigurirala je profil tako da samo ja vidim njene postove i tamo ostavlja komentare i odgovore na svaku moju objavu koju stavim. Komentira i moje prijatelje. Što god objavim ona to tumači kao poruke njoj. I tako već koju godinu. I sad je to već došlo do fantaziranja komunikacije u kojoj dogovaramo njeno preseljenje u Zagreb, zajednički život i djecu. Koja ludost", napisao je tenor na Facebooku.

"A da ne kažem da je bila u Zagrebu i dolazila na mjesta na kojima bi po mojim objavama vidjela da se nalazim, jer je računala da smo se dogovorili. Neupitno je da ta osoba funkcionira u životu. Ima posao, putuje, komunicira s ljudima. I da baš nitko iz njene bliže okoline joj ne sugerira psihološku pomoć... Stvarno čudno", zaključio je.

Slično iskustvo imala je i pjevačica Jelena Rozga. Nju je tijekom karantene nepoznati muškarac uhodio.

"Živjela sam u strahu čak i preko dana... Non stop sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živjeti. Tko voli tako živjeti u strahu? Kad uđeš u portun trčati prema liftu... Grozno. Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put", rekla je za RTL Exkluziv Rozga koja je slično iskustvo imala i prije nekoliko godina pa je morala zatražiti čak i pomoć policije.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.