Hrvatska traži zvijezdu: Iva slobodan dan iskoristila za posjet Vedranu u Bjelovaru!

KANDIDATI showa Hrvatska traži zvijezdu svakodnevno se pripremaju za live nastup u petak. U utorak su imali slobodan dan kako bi se odmorili od napornih proba, a najmlađa kandidatkinja, 16-godišnja Iva Ušalj, iskoristila ga je kako bi otputovala u Bjelovar u posjet Vedranu Jagodiću!

> Najljepše ljubavne pjesme u izvedbi zaljubljenih kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu

Iako je i sama Iva posljednjih dana javno priznala svoje simpatije prema Vedranu zvanom "Sexy", koji je ispao već u prvoj live emisiji, za Index je rekla kako je sve to "čista zafrkancija". Kad smo je upitali kako je protekao njen posjet Vedranu, Iva se počela smijati i rekla: "Ajde, dalje, nastavite s pitanjima, sljedeće!". No, bili smo uporni pa nam je naposljetku rekla: "Između Vedrana i mene nema ništa više osim jako dobrog prijateljstva. Istina je da sam bila u Bjelovaru, pozvao me Vedran na Bok fest, gdje je i on nastupio. Ovo o zaljubljenosti je zafrkancija i čak se i međusobno zezamo na osnovu toga. Pa čak sam ga u šali i zaprosila".

Iva nam je rekla kako se intenzivno priprema za live nastup, ali ima problema s glasom. "Trenutno sam na probama i stalno pijem čaj. Glas mi je koma. Ne, nije to posljedica Bjelovara nego toga što nemam papuče i što smo često uvečer dugo vani ispred kuće - kad nemamo probe, nemamo što raditi pa se loptamo u vrtu", ispričala nam je Iva.

"Ona je jednostavno draga, mala, šašava curica"

Vedran pak žali što je tako brzo ispao iz showa: "Bilo mi je jako lijepo, ali žao mi je što smo prekratko bili zajedno. Svega tri dana smo svi zajedno boravili u kući i jako smo se zbližili, kao braća i sestre smo. Još uvijek sam u bedu zbog ispadanja. Ne zbog showa i slave nego zbog toga što smo se razdvojili. Najviše sam se zbližio s Ivom i Barbarom. U ponedjeljak navečer ponovno idem po Ivu. Tomislav Karamarić ide po Zokija i možda po Manuelu, s njom si je bio jako dobar. Nastojat ćemo održati ta prijateljstva i nakon završetka showa".

Kad smo upitali Vedrana ima li između Ive i njega "nešto više" od prijateljstva, Vedran je rekao: "Ona je jednostavno draga, mala, šašava curica. Kao sestra mi je. Toliko smo si dobri da možemo zagrljeni hodati ulicom. Ne vidim neke dublje osjećaje sa svoje strane, a nije ni moj tip cure. Ne znam točno koji je moj tip cure, ali zamisli mene i nju - ja sređen, a ona onakva vrckava i raščupana. Tip sam koji traži jednostavnu osobu - ne šminkericu, ne pankericu. Curu koja je dobra, draga, ne loče vikendom. Nikad u životu nisam zapalio cigaretu, a alkohol pijem samo u rijetkim prilikama i u minimalnim količinama, kad se nešto slavi pa nazdravimo".

Djevojke u Vedranovom životu trenutno nema na vidiku. "Prije mjesec i pol sam izašao iz duge, trogodišnje veze. Ne treba mi sad da se vežem za nekog. Ja to vidim kao jako veliku obvezu, koja mi oduzima slobodno vrijeme za prijatelje, vježbanje na gitari. Ne treba mi sad to na grbači, ali ako se pojavi neka posebno draga, dobra i slatka cura, neću je odbiti", kroz smijeh je rekao Vedran.

"Što sad, nakon ispadanja iz showa?", pitali smo Vedrana. "Još nisam dobio nikakvu službenu ponudu za snimanje albuma ili ugovor od izdavačke kuće, ali radim na tome. Evo, baš danas sam razgovarao s jednom bitnom osobom, ne smijem vam još reći tko je, i imamo u planu jedan koncertić na kojem bi nastupili ja i Tomislav Karamarić. Bude li bilo interesa, možda napravimo i mini turneju po hrvatskim gradovima", rekao je Vedran o budućim planovima.

I.M.
Foto: Borna Čavrag/RTL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.