Hrvatska misica autobusom krenula na europski izbor pa morala odustati na pola puta

Foto: Instagram

SINJANKA Ivona Vuković, koja se trebala natjecati na izboru za Miss Europe, krenula je u Beč autobusom na izbor, ali je od puta morala odustati na pola puta.

"Polazak za Beč je trebao biti u četvrtak ujutro, međutim to jutro sam dobila poruku da je izbor otkazan i da se vratimo kući zbog tehničkih problema", rekla je Ivona Vuković za Slobodnu Dalmaciju.

Izbor je bio zakazan za 19. lipnja, ali je otkazan u posljednji tren jer tvrtka koja je bila zadužena za opremu, rasvjetu i razglas nije dobila radnu dozvolu.

"Firma koja radi rasvjetu i ostale tehničke stvari je iz Srbije i bilo je dogovoreno da oprema može proći. Austrija je, naime, dozvolila event i kao organizatoru koji nije iz Austrije", rekao je za Slobodnu Damir Puhalović, vlasnik agencije Royal models, čiji je fotomodel trebao otputovati u Beč na izbor za Miss Europe.

"Direkcija je rekla da će podmiriti sve troškove puta i ukoliko su neke osobe ostale negdje u putu. Sve će biti odgođeno za mjesec, dva, dok se situacija ne sredi i posloži", zaključila je.

Vuković je bila među 48 cura koje su izabrane za natjecanje. Prijavilo ih se oko stotinu.

Dosad je osvojila više titula - na izboru za Lice godine Hrvatske, Best Model Hrvatske, Miss Adriatic Hrvatske... Ranije je, kaže, dobila i poziv za angažman iz Kine, no nije mogla otići zbog korone. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.