Hrvatice i Hrvati otkivaju što ih najviše uzbuđuje: Evo što kažu Kolinda K. i Bruna E.

Screenshot: YouTube

PITALI smo Hrvate i Hrvatice što ih najviše uzbuđuje u demografskoj obnovi, te koliko često se obnavljaju. Većinu Hrvata najviše uzbuđuje raditi to javno, putem malih ekrana i ostalih medija, no bilo je i drukčijih odgovora.

"Uzbuđuje me prljavi govor", stidljivo nam je priznala Magdalena M. (18) "Obožavam demografsko prostačenje, a dvije riječi me uvijek dovedu do vrhunca."

"A to su?"

"Don Stojić!"

"U demografskoj obnovi najviše me uzbuđuje novac!", kaže nam Kolinda K. (50).

"Je li količina važna?"

"Voljela bih, sukladno očekivanjima, reći da nije, ali svi znamo da jest."

"Jako me uzbuđuje podraživanje U-točke, odnosno kad mi momak vikne da je sperman!", priznala nam je Bruna E. (25)

Za vrijeme anketiranja, pristupilo nam je i dvoje Bosanaca želeći znati više o temi ankete. Zainteresirani za temu, rado su nam se pridružili.

"Ja više volim demografiju, a moja djevojka obnovu. To nam nije problem. Ja joj kažem: 'De mog, Rafija!' I Rafija ga proguta časkom. Ni meni nije teško da uzvratim. Nekad obnovim Rafiju tri puta zaredom. Ako hoćete, pokazati ću vam…"

Rafijino iskustvo nas je ponukalo da upitamo Hrvate koliko često se demografski obnavljaju?

"Obnavljam se svaki dan, naročito ljeti", povjerio nam se Martin A. (30). "Najradije to činim sa Čehinjama i Šveđankama, a prednost ne dajem demografskoj, već geografskoj obnovi."

"Kad sam bio oženjen, obnavljao sam se nedjeljom prije mise", kaže nam Mate-Mišo K. (60). "Otkad sam udovac, pet puta tjedno se demografski obnavljam sam."

"Zadnji put sam se demografski obnovila na Zrću, ali koliko se sjećam, ne sjećam se", rekla nam je Ultra S. (17)

Jesu li Hrvati imali neugodnih iskustava sa demografskom obnovom?

Jedan momak je želio ostati anoniman, no pristao je da njegovu potresnu ispovijed podijelimo s čitateljima. U toku demografske obnove dotični momak je saznao da mu djevojka nije djevica. Naravno da nije mogao dovršiti započetu radnju, već se, tehnički gledano, povukao u sebe. Više o tome moći ćete uskoro gledati na Laudato teve.

Jedna je razvedena gospođa, majka troje djece, nakon par neuspješnih demografskih obnova s muškarcem, doživjela slučajni orgazam s kućnom pomoćnicom. Naime, pomoćnica se požalila da ne može sama odstraniti tvrdokornu mrlju od kamenca u kadi. Zbog toplotnog udara, pomoćnica je, ne sluteći gospođin orgazam, čistila u kostimu. Dvije kapi Domestosa su pale na bikini, a gospođa zna da kad kostim zakacaš Domestosom, nemaš šta s njime nego ga bacit…Otad se gospođa pita je li s njom sve u redu jer ima potrebu čistiti kadu dva puta dnevno.

"Dečko i ja smo se zavjetovali da nećemo stupati u demografske obnove prije braka. Kad sam se udala, a on ostao neženja, demografska obnova mu se učinila bezveze", prisjeća se Ljiljana V.(60)

Mladi muškarac nam je ukazao na svoj problem, te dodao kako i mnogi njegovi prijatelji o demografskoj obnovi misle šta i on.

"Nekako bih uvijek završio u položaju koji mi uopće ne odgovara!", jada se momak.

"Koji je to položaj?"

"Onaj u kojem mi je demografske obnove na vrh kurca!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.