HRT-ov voditelj nabrajao rezultate Svjetskog prvenstva 2006.: "Pogreške se događaju"

Screenshot: HRT

VODITELJ na HRT-u Ivan Dorian Molnar pred kamerom se u šest minuta dugačkom videu pokušao prisjetiti svih rezultata i igrača sa Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine.

"Ovo se zove dobro pamćenje i ljubav prema nogometu! Naš voditelj Molnar nabrojao sve rezultate i sve igrače koji su zabili golove na Svjetskom prvenstvu 2006. godine.

Tada je imao 17 godina i odlučio postati sportski novinar. Je li pogodio baš sve?" piše u opisu videa.

"Uvijek sam bio lud za sportom"

"Isprike što sam zaboravio strijelce Brazil - Gana i utakmicu Italija - Australija i da je zabio Henry, a ne Ribery u osmini finala i što sam okrenuo da je SAD dobio Češku te da su zabili Koller i Rosicky. Pogreške se događaju! Jednostavno, uvijek sam bio 'lud' za sportom, a velika te natjecanja uvijek natjeraju da se još više zaljubiš", rekao je Molnar o videu, a neki su komentatori unatoč pogreškama pohvalili njegovu memoriju.

"Svaka ti čast", poručio mu je jedan pratitelj.

"Ovo da napamet učim ne bih naučio", priznao je drugi.

Podsjetimo, Svjetsko nogometno prvenstvo se 2006. godine igralo u Njemačkoj. Svjetskim je prvakom četvrti put u povijesti postala reprezentacija Italije, a Hrvatska je ispala nakon što je u skupini završila treća iza Brazila i Australije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.