HRF puca visoko: Uz najavljene zvijezde festival vodi i Nives Celzijus!

SVESTRANA Nives Drpić ugostit će Tamaru Ecclestone na Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji, donosi Jutarnji list. Ovo bi se, osim činjenice da je Nives opasno zagrizla na svojem putu u visoko društvo, moglo protumačiti i kao definitivna potvrda gostovanja Ecclestonove, koja se na HRF-u očekuje u ulozi voditeljice, rame uz rame hrvatsko-talijanskoj manekenskoj senzaciji Vanji Rupeni.

Navodno je ovu unosnu gažu Nives dobila po osobnoj želji Jurja Hrvačića, direktora festivala i po novom, najvećeg glazbenog gurua u Hrvata, ali i Siniše Svilana koji se ove godine uključio u organizaciju, prema navodima istog medija, "već zadovoljno trlja ruke očekujući zavidnu gledanost festivala". Ništa čudno, kad su već uspjeli skupiti imena koja garantiraju zanimanje javnosti i škljocanje fotoaparata na svakom koraku "hrvatskog Cannesa". Prvu večer festivala uz Dalibora Petka i spomenutu Rupenu tako će voditi i naša stara, ali njemačka nova seks senzacija, koja je, jednako poput Talijana i Fabrizia Corone iz slike izbacila "ljepoticu" Ninu Morić, o kojoj ove godine nismo čuli ni glasa, bar što se ovog festivala tiče.

Tamara Ecclestone kao garancija dugo očekivanog glamura u Hrvatskoj



Također, ako je vjerovati organizatorima HRF-a, festival bi na opatijsku rivijeru ove godine trebao dovesti toliko željen (i Hrvatskoj prijeko potreban) glamur, a Tamara Ecclestone, članica svjetskog jet seta, svojim dolaskom to bi, barem na tren, Opatiji mogla osigurati.

V.V.
Foto: Index, JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.