Holivudska glumica otkrila da je odbila ulogu Rose u Titanicu: Nisam to mogla

Foto: Press/Cover/Youtube

DANAS već pomalo zaboravljena glumica Claire Danes otkrila je da je odbila ulogu Rose u megahitu Titanic. 

Novinar Dax Shepard ju je u intervjuu pitalo je li joj bila ponuđena uloga Rose koja je proslavila Kate Winslet, na što je ona odgovorila potvrdno. 

"Mislim da jest. Nije bilo baš jasno, ali pokazivali su veliki interes", rekla je glumica.

Claire je s Leonardom DiCapriom već glumila u hit filmu Romeo i Juliet iz 1996. 

"Iskreno, već sam snimila taj romantični epski film s Leonardom i nisam to imala u sebi", rekla je te dodala da ni malo ne žali zbog te odluke. 

Također je rekla da se i DiCaprio predomišljao bi li prihvatio ulogu u Titanicu iako je znao da će mu to biti prekretnica u karijeri. 

"Leo i ja smo imali istog menadžera u to vrijeme. Znala sam da se bori s tom odlukom, ali na kraju me pogledao i rekao mi: 'Napravit ću to.' Vidjelo se da je nesiguran, ali znao je da mora. Rekla sam mu da ga u potpunosti razumijem, ali da ja nisam spremna za to. Još uvijek mislim da nisam bila spremna za to", ispričala je. 

Odluku je obrazložila činjenicom da nije htjela odmah snimiti još jedan veliki romantični film. 

"Htjela sam isprobati i druge stvari, ovo mi se činilo kao ponavljanje. Znala sam da bih se uvalila u nešto s čim se ne bih mogla nositi", tvrdi ona. 

Nakon što je Titanic izašao u prosincu 1997. Leonardo DiCaprio i Kate Winslet bile su najveće zvijezde na planetu. Film je osvojio 11 Oscara, uljučujući one za najbolji film i najboljeg redatelja. 

Claire je ovih dana najpoznatija po ulozi u seriji Homeland. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.