Helena Hunčaga ispala iz HTZ-a, Anđa bi zakonom zabranila da se tinejdžerice tako odijevaju

HELENA HUNČAGA ispala je iz showa Hrvatska traži zvijezdu. U Top 8 su Adrijana Baković, Duje Stanišić, Petar Brkljačić, Kim Verson, Juraj Jurlina, Jurica Gorša, Vilibald Kovač i Maja Malić. Više o kandidatima HTZ-a, tijeku showa i događanjima u HTZ kući pročitajte na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

> Tony Cetinski poručio Anđi Marić: Skini mi se s kursa!

Večeras je devet najboljih kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu pred publikom i žirijem u sastavu Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox, otpjevalo domaće hitove. O izbacivanju kandidata iz showa sada odlučuje isključivo publika. Kao prve posebne pjevačke gošće u live emisiji su nastupile ovogodišnje hrvatske predstavnice na Eurosongu, grupa Feminnem, koje su izvele pjesmu "Lako je sve", s kojom će i nastupiti u Oslu.

Maja opet u seksi izdanju

Prva u trećoj live emisiji je zapjevala Maja Malić, koja se iznova na pozornici pojavila u seksi izdanju. Bijelu haljinicu upotpunila je crvenim detaljima - cipelicama, rukavicama i velikom mašnom na grudima, dok je usne istaknula crvenim ružem. Odabrala je pjesmu "Rock me, Baby" s kojom je grupa Riva 1989. godine pobijedila na Eurosongu. "Još jedino Fox i ja nemamo crveni ruž pa ne znam da li da se uskladimo", započeo je Tony pa kazao: "Navikli smo na onu verziju od Emilije Kokić, koja ima kontra glas od tebe. Mi znamo da si puno jača od ove pjesme". "Meni je ta pjesma izuzetno draga i mislim da si je ti izuzetno dobro izvela", rekla je Anđa. "Ja sam malo zbunjen, ne znam šta bi rekao. Trivijalna pjesma, interpretacija ok", naveo je Fox.

"Vilibald, ti si meni tak super da bi te ja imala doma, uvijek možeš doći živjeti kod mene, bit će ti lijepo"

Vilibald Kovač, kojeg je Tony Cetinski u prošloj emisiji prozvao "fejkerom", otpjevao je "Fridu" Psihomodo Popa. Iako ga je ovih dana počela hvatati neka viroza pa je imao problema sa glasom, to se tijekom live nastupa nije primijetilo. "Vilibald, ti si meni tak super da bi te ja imala doma. Uvijek možeš doći živjeti kod mene, bit će ti lijepo. Ali, pjevao si pjesmu mog omiljenog hrvatskog benda, oni su mi bili uzor dok sam bila mala. Na početku nisi znao kud bi sa sobom, srednji dio nastupa genijalno, i onda opet nisi znao kuda dalje. Probaj imati kontinuitet", rekla mu je Anđa Marić. "Vidim da se trudiš. Poštujem da imamo različito mišljenje publika koja glasuje, jer si dobio puno glasova prošli put, i mi u žiriju. Gobac je užasno jak karakter i imao si jako tešku ulogu za mene", rekao je Fox i Vilibaldu za nastup dao "trojčicu". "Neovisno o tome koliko pjesma može odgovarati jednom mladiću, možda sam prošli put bio malo grub, ali ja ću uvijek biti iskren i nemoj to shvaćati osobno, sad si pokazao jednu ležernost. Hvala ti što više nisi fejker. To je Vilibald. Dokaži da uživaš, pokaži sebe", kazao mu je Tony.

"Ja se sad sramim što ne znam tu pjesmu"

Adrijana Baković otpjevala je pjesmu "Zar je voljeti grijeh" Zorice Kondže. "Zorica Kondža sigurno sad gleda i ja joj šaljem veliku pusu i ja sam sretan što mogu pred nju doći mirne savjesti jer si ovo jako lijepo izvela", kazao je Tony Cetinski. "Ja se sad sramim što ne znam tu pjesmu i isto pozdravljam Zoricu. Pjesma je baš teška. Sramim se, moj grijeh, jako lijepa pjesma", rekla je Anđa Marić te je pohvalila Adrijaninu samouvjerenost tijekom nastupa i dodala: "Zaista ćeš uspjeti kao pjevačica, sigurna sam". "Mene si isto impresionirala. Imam dojam da ti, možda uz Duju, imaš najjaču karizmu", rekao je Fox dodajući kako bi od svih kandidata nju sigurno odabrao za rođendanski tulum.

Kauboj Jurica odbacio kaubojski look i oduševio žiri

Kauboj Jurica Gorša također je ovog tjedna imao problema sa glasom zbog viroze. Za nastup u liveu je odabrao pjesmu "Treba imat dušu" Atomskog skloništa, a riješio se brade i brkova pa ga je voditeljica Antonija Blaće usporedila sa Sylvesterom Stalloneom. "Vidiš da možeš i bez šešira i countryja. Ja se klanjam, uspio si izvesti nešto što nije country. I za pjesmu treba imat dušu, a ti je imaš", kazao je Tony. "Ja ću samo ovako komentirat", rekla je Anđa i dobacila Jurici plišanu igračku, a potom je dodala: "I zgodan si mi bez brkova i brade". "Ja sam isto dosta iznenađen s tom promjenom. Ipak nije sve u kaubojskoj odjeći, šeširu i čizmama, ipak imaš neku energiju. Nije desetka, ali je dobro, solidno", kazao je Fox. Anđa je kasnije dodala i kako čeka da nakon šešira, brkova i brade, Jurica još skine i majicu.

"Ako ti treba rodit 14 dice, tu sam"

Duje Stanišić otpjevao je pjesmu "Ćale moj" Vice Vukova, poznatu i u brojnim klapskim izvedbama. "Što se tiče pjesme, mene si impresionirao", kazao mu je Fox. "Ako ti treba rodit 14 dice, tu sam", ispalila je Anđa šaleći se na račun Dujine izjave da ga je Maja ostavila jer joj je rekao da želi 14-ero djece, a njoj je to bilo puno. Potom je Anđa kazala: "Nemojte da sad ispadne da napadam djecu malu. Duje, ti si meni izmamio suze svojom izvedbom, stvarno sam ponosna što si ovdje. U tebi je još puno toga što možeš pokazati". "Ježio sam se dosta dugo dok si interpretirao. To je jedna od meni najdražih pjesama tog tipa. Nisi upao u klopku i zvučao staromodno. Odmaknuo si se korak od klasičnog izvođenja tih pjesama i dodao nešto svoje. Nastavi tako", kazao mu je Tony.

"Ja bih odmah zakonom zabranila da ovako izgledaju 16-godišnjakinje"

Helena Hunčaga je izvela pjesmu sastava Denis & Denis "Ja sam lažljiva". "Odličan outfit, odlična ležernost. Par puta sam osjetio nekakvu zbunjenost u tvom pogledu", naveo je Tony, koji je pitao Helenu u kojoj se emisiji najviše osjećala kao ona, na što mu je Helena odgovorila da je to bilo u prvom liveu. "Ja bih odmah zakonom zabranila da ovako izgledaju 16-godišnjakinje. Napisala sam da mi je ovo najbolji scenski nastup večeras. Vrlo si sigurna u to što radiš. Bravo", pohvalila ju je Anđa. "Ja bih rekao ovako - ako tvojim roditeljima ne smeta da si s ovako malo godina tako seksi, ne smeta ni meni. Dobro izgledaš, izgledala si opušteno, što je sigurno dobro za ovaj show i dalo bi se s vremenom iz toga nešto leba zaradit", rekao je Fox.

"Drago mi je što si opravdao to što sam rekla da imaš star power"

"Budi moja voda" Laufera bila je večerašnji zbor Juraja Jurline. "Pjevaš, razmišljaš o tome što pjevaš, ne pjevaš mehanički. Drago mi je što si opstao", rekao je Tony. "Drago mi je što si opravdao to što sam rekla da imaš star power. To se tako radi, idemo dalje", navela je Anđa. "Nije lako kad se s ikonom nekom treba usporediti. Ti se trudiš i to je svakako pozitivno", kazao mu je Fox.

"Ti ako napraviš nešto što nitko od nas ne očekuje, uz izvrsno pjevanje, ti ćeš biti pobjednica ove sezone"

Kim Verson izvela je pjesmu Stijena "Singin' rock and roll". "Kim, ti si vjerojatno već osvojila simpatije svih. Iz prve si pogodila 100 posto i teško je tu više napredovati što se tiče simpatičnosti. Ti si kao malo janje. Rano si pokazala izvrsnost. Sad si pokazala i jednu sigurnost, ne vokalno jer to je bilo i prije, i tu možeš ići još dalje", rekao joj je Fox. "Od prve audicije si pokazala da imaš sve. Ti ako napraviš nešto što nitko od nas ne očekuje, uz izvrsno pjevanje, ti ćeš biti pobjednica ove sezone. Imaš privrženost publike, ali i dalje moraš ostati koncentrirana", kazao je Tony. "Slažem se s njima, danas si pokazala da možeš biti drugačija, izgledaš starije i zrelije. Izvrsno pjevaš, želimo da još više na scenskom nastupu radiš", rekla joj je Anđa.

Petrov nastup u sjeni Tonyjevog i Anđinog prepucavanja

Posljednji je nastupio Petar Brkljačić koji je otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića "Nedostaješ mi ti", ali obrađenu verziju, kakvu izvodi i Marko Tolja. "Čestitam na odabiru pjesme. I prije nego što Anđa dobije riječ, nema mjesta više u Anđinoj kući, Anđa je napunila svojih 45 kvadrata", rekao je Tony našalivši se na račun Anđe Marić koja bi skoro sve kandidate vodila doma. Petra je pitao je li svjestan kolike ga curice obožavaju, pitao kakve djevojke voli i je li svjestan da će ga podržati i mnogi dečki. "Jesi li straight?", pitao je Tony Petra, koji mu je na to potvrdno odgovorio. "U mojoj kući još uvijek ima mjesta jer imam 90 kvadrata, ali ovakvim pitanjima nema mjesta u ovom showu", uzvratila je Anđa Tonyju na što je dobila nimalo očekivani odgovor. "Ajde, skini mi se s kursa", rekao je Tony. Iako je jedno slovo u zadnjoj riječi, budući da su psovke u showu zabranjene izmijenio, svima je bilo jasno što želi poručiti Anđi. Anđa se nakon toga obratila Petru: "Izvrsno si izveo ovu pjesmu, tvoj nastup i sve, svaka čast". "Djelovao si prilično plačno, meni recimo gejevski ful", kazao je Fox. No, "fight" Tonyja i Anđe ubrzo se nastavio pa joj je Tony još jednom prigovorio na to da bi "sve kandidate vodila doma", na što mu je Anđa rekla: "To je tvoja bolesna mašta". "Uživam u tvojoj posljednjoj sezoni u ovom showu", uzvratio joj je Tony, koji je nakon toga ustao sa svog mjesta i izašao iz studija. No, tijekom nastupa Feminnemki se vratio, a Anđa je zagrlila i njega i Foxa, što ide u prilog tvrdnji da se Tony i Anđa prepucavaju isključivo da bi show učinili zabavnijim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.