Harry Styles nosi jednu od najomraženijih frizura u povijesti, obožavatelji zgroženi

Foto: Profimedia

Pjevač Harry Styles uznemirio je obožavatelje novom frizurom. Naime, mnogi su primijetili da pjevačeva frizura počinje ličiti na mullet frizuru odnosno tzv. "fudbalerku".

@earthangelhs the mullet?? his singing at the end?? we are so back #harrystyles #ily #fyp ♬ original sound - EarthAngelHS
@harrysinparis His earssss his mullet his side eye 😭😭 #harrystyles ♬ secret gardens in my mind - lilith

Frizura iz 1970-ih

Ova frizura bila je popularna 1970-ih godina, a nosili su je David Bowie, Pat Sharp i druge zvijezde tog vremena. Na društvenim mrežama mnogi misle da Harry pušta kosu te pokušava postići ovu frizuru. Osim frizure, pažnju su privukli i brkovi koje pušta.

Iznenađeni obožavatelji odmah su prokomentirali njegov najnoviji stil na Twitteru i TikToku.

"Jako sam tužan što Harry Styles sada ima malu mullet frizuru. Molim vas, nemojte mi se obraćati ostatak dana", "Nisam mislio da ću ikada vidjeti Harryja Stylesa s kombinacijom mulleta i brka", "Ljudi, jesmo li spremni razgovarati o tome koliko je ova era kose loša", samo su neki od komentara Harryjevih obožavatelja.

Omražena frizura

Premda je tijekom osamdesetih i devedesetih bila ogroman hit, frizura je doživjela nevjerojatan pad popularnosti i postala jedna od najomraženijih frizura u povijesti. Međutim, 2022. godine ova se frizura vratila u modu, s isprobale su je čak i Rihanna, Halsey te Zendaya.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.