Grubnić pozirao na ručku, pozornost ukrao detalj u pozadini skuplji od 40.000 kuna

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ objavio je fotografiju s ručka, no pozornost je ukrao detalj u pozadini.

"Treba pronaći sreću u kaotičnom danu", napisao je Grubnić uz fotografiju na kojoj pozira, dok se iza njega nazire skupocjena Hermes Birkin torba.

Riječ je o najlegendarnijoj torbi svih vremena do koje teško mogu doći i oni najbogatiji. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 40 tisuća kuna, a oni najskuplji i do pola milijuna kuna. Prije nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna birkinica prodana za nevjerojatnih 380.000 dolara te je tako postala najskuplja torba na svijetu.

Marko je svoj primjerak dobio krajem 2018. te se odmah pohvalio na Instagramu i napisao da je "nemoguće postalo moguće". Otad je ne ispušta iz ruku, a s njom se znao pojaviti i na snimanju showa Ples sa zvijezdama.

Torba Birkin ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Cijena ove torbe, osim zbog veličine, varira i zbog vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja, a osim brojnih holivudskih zvijezda koje ju ne ispuštaju iz ruku, popularizirala ju je i Samantha Jones, lik iz serije "Seks i grad", koja je u jednoj epizodi pokušala sve kako bi preko reda uspjela nabaviti slavnu torbu - i nije uspjela.

Prošle su godine na stranici Baghunter, online tržnici za kupovinu i prodaju torbi, otkrili podatak da je torba Hermes Birkin sigurnija investicija od ulaganja u zlato ili dionice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.