Gotovac poručuje Danijeli Dvornik: Otiđi na dijetu i vrati mi moj novac!

"POSLJEDNJIH su godina medije okupirale instant zvijezde koje nisu poznate zbog svojih zasluga nego zbog gluposti. Njima se nudi lova, a Dinu su sponzori odbijali. Eto taj Ante Gotovac jedan je obični prevarant i neozbiljni poslovni čovjek. Nama je tri mjeseca popravljao auto, a mjesec dana poslije piljimo u njegovu zalizanu facu i slušamo kako na televiziji govori o bazenu i jacuzziju, i to sve na račun ljudi kojima je uzimao lovu", izjavila je Danijela Dvornik u intervjuu za Jutarnji list.

"Pokojnog Dinu sam cijenio za razliku od te zle i debele gospođe"

Cijela priča je poprilično naljutila Antu Gotovca koji nam je otkrio da je za taj isti auto Danijela dužna novac. "Drago mi je da je spomenula da sam joj popravljao auto, ali zaboravila je reći da mi je ostala dužna za taj popravak. Neka radije plati račun nego da priča gluposti", rekao je Ante za Index i objasnio kako je prije nekoliko godina popravljao auto kojeg je razbio pokojni pjevač Dino Dvornik i čiji popravak njegova supruga nije platila.

"Pokojnog Dinu sam cijenio za razliku od te zle i debele gospođe. Nakon popravka je ona dio računa platila, a ostatak novca nisam nikada dobio. Ne znam koji iznos je u pitanju, trebao bih provjeriti, ali na kraju je rekla kako nije dobro popravljeno i tako izbjegla platiti ostatak", otkrio nam je Ante koji dodaje kako je auto bez problema mogla dovesti na reklamaciju ako već nije bio dobro popravljen.

"Njoj je najbolje da me više ne spominje jer ću je tužiti za lupetanje po medijima kao što sam je tužio za dugovanje. Što ona mene ima iz vedra neba prozivati", rekao nam je uzrujani Ante koji se dvoumio da li da odgovara nešto na njezina "lupetanja" s obzirom, kako sam kaže, tako joj samo daje medijski prostor kojeg ona silno želi.

"Uopće je se ne sjetim osim kad lupeta nešto ovakvo da bi se povezala s nama i dobila medijski prostor"


"Njoj sad ovo sve odgovara. Možda nisam trebao ništa ni reći jer će ona opet sutra komentirati dalje. Ona je najobičniji kompleksaš. Poručujem joj da ode na dijetu pa onda više neće spominjati ime moje supruge Simone i neće biti iskompleksirana s njom", izjavio je Gotovac. "Ja se nje uopće ne sjetim osim kada lupeta nešto ovakvo da bi se povezala s nama i dobila medijski prostor. Nikome nije zanimljiva",  priznaje Ante koji jučer nije odgovarao na pozive novinara.

Podsjetimo, nakon što se poražena Simona vratila kući s Farme, Ante je rekao kako tri dana neće izlaziti iz spavaće sobe. Nakon toga se nije javljao na pozive te se on i Simona nisu pojavili na ručku njezine majke Tamare Trpkov. "Pa što ću se javljati? Neka me ostave na miru i bok", rekao je za kraj Ante koji je za Index ipak našao vremena.

A.M.
Foto: Sven Gorjanc Fabić, Borna Čavrag (Index), Damjan Tadić, Ronald Goršić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.