Gori od Hefnera: Svake noći spava s četiri žene, a njegovi tulumi su prave orgije (18+)

Foto: Facebook

DUHANSKI tajkun Travers Beynon prije nekoliko dana razbjesnio je ljude fotografijama i snimkama na kojima njegove družice na stražnjicu tetoviraju logo njegove kompanije FreeChoice. Mnogi su ga optužili da se ponaša kao da su te žene njegovo vlasništvo, no tajkun koji se ponosi nadimkom Candyman tu nije stao.

Prvih 40 osoba koje na guzu tetoviraju ime njegove firme dobilo je plaćene avionske karte i upad na jedan od njegovih divljih tuluma u "Candy Shop Mansion", njegovoj verziji Playboy Mansiona. Naravno, tulum bez fotografija ne bi imao smisla pa se Candyman pobrinuo da snimke osvanu na društvenim mrežama.

Tulum ga je koštao pola milijuna dolara, a održao ga je u svojoj luksuznoj vili u Helensvakeu na australskoj Gold Coast. Sve golišave djevojke koje su došle na tulum odabrao je sam Candyman, a nije teško zamisliti kakvu su inspekciju prošle.

Među atrakcijama njegovog tuluma spominju se vatromet, DJ-ice u toplesu te dolazak domaćina u gliseru.

Candyman je ranije priznao a svake noći spava s barem četiri žene, a njegovoj ženi to ni najmanje ne smeta. Milijunaš s australske Zlatne obale živi u raskošnom domu s Taeshom Beynon, koju je oženio 2011. godine, djevojkom Nishom i svoje četvero djece. Nazivaju ga "Danom Bilzerianom" Australije, a i sam pridonosi takvom nadimku, ispovijestima poput ove da mu je u krevetu često "čopor žena".

"Kad imate jednu curu, to je jedna stvar. No kad ih ima više, toliko toga mi se roji po glavi. Svake noći u prosjeku u krevetu imam četiri cure. Često se ne naspavam. Mislim da svakog tjedna smislim novi položaj. Vrijeme u spavaćoj sobi nije vrijeme posvećeno meni, nego curama. Biti dobar u krevetu znači da ne mislite samo na sebe", rekao je za magazin Ocean Road.

"Oduvijek su tu druge žene, nekad žive s nama nekoliko tjedana i odu. Pogledajte društvene mreže, vidjet ćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima puno cura, no samo jednu ženu", kaže njegova žena Taesha. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.