Gola guza olimpijskog skijaša ukrala pažnju: Obožavatelji jedva čekaju novu fotku bez gaća

Foto: Instagram

AMERIČKI skijaš Gus Kenworthy definitivno je čovjek kojeg vrijedi pogledati, kako na ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama, tako i na Instagramu, gdje golica maštu svojih obožavatelja provokativnim fotografijama.

Iako je 2014. donio kući srebrnu medalju s Olimpijskih igara u Sochiju te još tri s X Games natjecanja od 2013. godine, ovaj 26-godišnjak više pažnje privlači s odloženim skijama.

Čak 645.000 sljedbenika na Instagramu ne prati baš njegove rezultate na Zimskim olimpijskim igrama već željno iščekuje sljedeću fotografiju bez majice, ali i bez gaća.

No kako je Kenworthy od običnog olimpijca postao kralj tolikih fanova?

Ako skrolate do kraja njegovog profila, vidjet ćete da je davne 2012. koristio Instagram onako kako smo ga svi mi koristili – postanjem slika prirode i s previše hashtagova. Međutim, ono po čemu je Gus postao poznat je priznanje da je gay 2015. u intervjuu za ESPN, i to kao prvi akcijski sportaš koji je izašao u javnost s takvom objavom.

Kenworthy je primio riječi ohrabrenja i od američke ikone Billie Jean King kao i od Hillary Clinton koja je izjavila kako je sretna što će Adam Rippon i Gus Kenworthy biti prvi gay par koji će predstavljati Ameriku na Zimskim olimpijskim igrama.

Ali da ne bismo previše pričali, sad ćemo se zaustaviti i pustiti vas da uživate u pogledu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.