Glumica hospitalizirana tik prije poroda: "Mnoge žene ovo ignoriraju"

Foto: Instagram

PJEVAČICA i glumica Jana Kramer, mnogima najpoznatija po ulozi Alex Dupre u seriji One Tree Hill, bila je hospitalizirana tik pred porod zbog bakterijske infekcije koja joj se proširila na bubrege.

Dok je bila na odmoru sa svojim zaručnikom Allanom Russellom, žalila se na bolove u leđima koji su se pojavljivali i ranije. 

"Naš odmor nije prošao kako smo planirali, ali neke smo lekcije naučili. Prvo i najvažnije, beba je dobro. Lekcija broj jedan - nemojte samo negirati bol jer može biti ozbiljnije nego što mislite", napisala je Jana na Instagramu. Dodala je kako žene često ignoriraju znakove upozorenja vezane uz svoje tijelo.

"Bolove u leđima sam pripisivala trudnoći. Nisam rekla liječnicima jer je bol u leđima uobičajena pojava", priznala je Jana. No bol je postala nepodnošljiva, zbog čega je odlučila potražiti pomoć. Unatoč hospitalizaciji Kramer je izjavila da su ona i njezina beba dobro. 

"Sve pohvale mom mužu kojeg sam molila da ode spavati u prekrasni hotel koji je dobio za nas, ali je umjesto toga spavao na stolici na razvlačenje u bolnici, pored mene. Pronađite muškarca zbog kojeg se nećete osjećati loše ili vas neće ostaviti po strani kada se ne osjećate dobro", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.