Glumac vrištao i plakao od sreće kad ga je dečko zaprosio: Skladao mi je i pjesmu

Foto: Instagram

GLUMAC Jonathan Bennett i njegov dečko Jaymes Vaughan su zaručeni. 

Vaughan je Bennetta zaprosio uz pjesmu koju je sam skladao, a na prst mu je stavio unikatan prsten koji je dao izraditi. 39-godišnji Bennett nije mogao zaustaviti suze radosnice i sretne povike dok ga je Vaughan prosio.

"Rekao sam da. I plakao kao luđak. Nevjerojatno sam uzbuđen što mogu podijeliti ovaj trenutak", napisao je Bennett uz fotke trenutaka prosidbe.

"Radimo zajedno, vlasnici smo biznisa zajedno, živimo zajedno i odgajamo svoje krzneno dijete zajedno. Ali treba znati i stati i igrati se zajedno, ma koliko život zna biti uzbudljiv i lud, sjetite se što vas je spojilo", napisao je u novoj objavi Bennett. 

"Uvijek kad bismo čuli neku pjesmu koja nam se sviđa, pomislili smo da bi ta mogla biti naša samo da je jedan dio drugačiji i zato nikad nismo uspjeli pronaći svoju pjesmu", pojasnio je u intervjuu za People kako je njegov sad već zaručnik došao na ideju da mu napiše pjesmu. Vaughan je dodao kako vam nikad ne može biti dosadno ako vam je Jonathan Bennett druga polovica. 

Inače, Jonathan Bennett proslavio se ulogom Aarona u popularnom filmu Zločeste djevojke, a vodio je i brojne televizijske emisije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.