Gledatelji Big Brothera pobjesnili: "Ovo je sramota! Ne mrda golom guzicom pa je izbačen"

Foto: RTL

IZBACIVANJE arhitekta Juraja Golubičeka i Youtubera Daniela Tomića Zebe iz Big Brother kuće publika nije najbolje primila. Posebice izbacivanje mirnog i nekonfliktnog Juraja, zbog kojeg je Facebook stranica Big Brothera zasuta komentarima.

>>>Juraj i Zebo napustili BB kuću, Lucija se rasplakala, nominirano čak osam stanara<<<

Kao i kod sličnih showova, gledatelji su uvjereni da je na stvari velika prevara:

"Kažem da si teška kladioničarska prevara, samo namještaš. Iako mi svejedno ko ispada, izgleda nemoguće imati manje glasova od Antonija, Anezi i Lucije."

"Da izbacujete sve koji su normalni! Iz aviona se vidi da je namješteno sve."

"Baš mi je žao sto je ispao, on je bio jedini normalan unutra ..više mi nema smisla gledat bb."

"Kažemo da je namještaljka i niste u redu. Juraja nitko ne spominje u negativnom kontekstu, s druge strane nitko ne voli Antonia i onda vi ovo napravite..greška!"

"Apsolutno razočarenje, obična namještaljka, pored toliko potencijalnih kandidata za izlazak iz kuće kuću napusti Juraj, sramota!!!!!"

"Znači namještaljka...većina su bila protiv recimo Lucije,Antonija i Tomislava ali opet nijedno nije ispalo tako da ste izbacili osobu koja je bila normalna ali znamo da takvi baš i ne prolaze... sramota. Nemam protiv nikoga ništa ali ostala sam baš iznenađena..."

"Jučer i danas po anketi bio je najsigurniji od ispadanja i sad on izađe??? Sorry Bigi meni se čini da si ga ti izbacio jer je jedini normalan i kulturan u kući tj. dosadan ti je jer ne mrda golom guzicom po kući i nije prost kao ostali. Jako sam razočarana!!!!".

Zebino ispadanje ipak se ne pripisuje nekim namještaljkama.

"Daj vraćajte ga nazad lik je Isus najveći."

"Pa normalno da se nismo nadali niti nam je bilo ni na kraj pameti da će ispast jedan od zanimljivijih kandidata...bitno je da ostaju dosadni i naporni..."

"Najboljeg stanara izbacili.. Definitivno najdosadniji bigi do sada.. Koga da se gleda u kući.. Bakute?? Ma daj bezveze."

"Iduću nedelju će Orkija izbaciti,sve one sto nešto vrijede izbacujete. Odvratni stee."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.