Zvijezda Gilmoreica: Na mojoj seriji zarađuju milijune, a ja od toga ne vidim ništa

Foto: Instagram

GLUMAC Sean Gunn, zvijezda jedne od najpopularnijih TV serija novijeg doba, Gilmoreica, oštro je kritizirao Netflix tijekom štrajka glumaca i filmskih djelatnika u Hollywoodu.

"Posebno sam želio izaći i prosvjedovati protiv Netflixa jer, usprkos kontinuiranom uspjehu serije od same premijere 2000., ne dobivam pravednu naknadu", rekao je Gunn za Hollywood Reporter. "Ta serija je Netflixu, gdje se sad emitira, donijela ogroman profit. To je bila jedna od njihovih najpopularnijih serija jako dugo, više od desetljeća. Emitiraju je iznova i iznova i iznova, a ja ne vidim gotovo nikakav prihod od toga", požalio se glumac.

@talentagencyguide #SeanGunn on striking at Netflix because of #GilmoreGirls . . 🎭 If you are interested in acting classes, (online or in-person) send us a DM with your name, number and email :) . . . . . . . . . . . . . . . . #acting #actor #actress #actorslife #film #theatre #actors #moviescenes #model #cinema #monologues #movies #drama #casting #hollywood #comedy #artist #tiktok #monologue #bollywood #instagram #director #tv #instagood #filmmaking #actorlife #trendy #trending ♬ original sound - talentagencyguide

Prozvao je zatim jednog od izvršnih direktora Netflixa Teda Sarandosa i izvršnog predsjednika Reeda Hastingsa i optužio ih da primaju "višemilijunske naknade" za njegov posao. "Stvarno morate razmisliti o tome kako poslujete i kako dijelite novac s ljudima. Inače će se sve ovo srušiti", dodao je.

Gilmoreice su u ponudu Netflixa dodane prije gotovo 10 godina i otad su redovito na popisima najpopularnijeg sadržaja na tom streaming servisu. No, zbog toga kako su ugovori trenutno strukturirani i zato što serija i danas ima dobre rezultate na streamingu, ne znači da glumci dobivaju veći novac od studija.

Gunn je u Gilmoreicama glumio Kirka, lika koji se protezao u svih sedam sezona serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.