Gimnastičarka ili liječnica? Još samo jedan dan do proglašenja najljepše Hrvatice

Foto: Privatni album/Story.hr

BORBA za titulu najljepše Hrvatice vodi se između splitske liječnice i zagrebačke gimnastičarke.

19-godišnja gimnastičarka Christina Zwicker trenutno je na vrhu s 28 posto vaših glasova, a splitska liječnica Mila Fabris Ančić prati je s 22 posto glasova.

Još samo prije nekoliko dana Mila je vodila s jedan posto razlike, no stvari su se ubrzo preokrenule pa je na vrh zasjela mlada sportašica.

Na trećem mjestu je trenutno splitska glumica Klara Mucci sa 16 posto glasova.

Christina je velika nada hrvatskog sporta

Christina Zwicker velika je nada hrvatskog sporta. Članica je ZTD-a Hrvatski sokol iz Zagreba. Gimnastikom se bavi od svoje četvrte godine, a prošle je godine pomela konkurenciju na Svjetskom kupu u Mađarskoj.

Christina je i prošle godine oduševila čitatelje Indexa te je visoko kotirala u izboru.

Mila je anesteziologinja i samozatajna supruga tenisača

Mila Fabris Ančić diplomirala je medicinu na Medicinskom fakultetu u Splitu te je nekoliko godina kasnije specijalizirala anesteziologiju. Na njezinom Linkedln profilu stoji da od 2018. godine radi u KBC-u Split.

Samozatajna supruga Marija Ančića nije aktivna na društvenim mrežama te se rijetko može vidjeti u javnosti. U svibnju ove godine par se vjenčao u crkvi svete Eufemije u Rovinju. U polufinalu našeg izbora prikupila je više glasova nego ijedna djevojka ikad dosad.

Pobjednicu ćemo proglasiti sutra, 30. prosinca, tako da vam je ostalo još jako malo vremena za glasanje. I podsjećamo, u ovom krugu možete glasati samo za jednu djevojku, pa dobro promislite!

Neka najljepša pobijedi!

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.