Georgina napala portugalskog izbornika: "Podcijenio je najboljeg igrača svijeta"

Foto: Profimedia/Instagram

CRISTIANO RONALDO oprostio se zajedno sa svojim Portugalom od Svjetskog prvenstva u Kataru porazom od Maroka u četvrtfinalu. Ronaldo je nakon utakmice snimljen kako plače, a nedugo nakon toga oglasila se i njegova partnerica Georgina Rodriguez. Rodriguez je na Instagram Storyju ostavila podužu poruku vezanu za Ronalda.

"Danas je tvoj prijatelj i trener donio lošu odluku. Taj prijatelj, za kojeg imaš toliko riječi divljenja i poštovanja. Onaj isti koji je, kad si ušao u igru, vidio kako se sve promijenilo, ali već je bilo prekasno. Ne možeš podcijeniti najboljeg igrača svijeta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga tko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo", napisala je Georgina.

Podsjetimo, Maroko je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva pobijedio Portugal 1:0. Senzacionalni Marokanci slavili su golom Youssefa En-Nesyrija u 42. minuti.

Što se Ronalda tiče, ovo mu je bila vrlo vjerojatno posljednja utakmica na svjetskim prvenstvima. Ronaldo je nakon poraza od Maroka zaplakao, svjestan da je njegova reprezentacija propustila veliku priliku u borbi za medalju. Za njega je ovo bio 195. nastup za Portugal od 2003. godine, no karijeru će završiti bez titule svjetskog prvaka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.