Generacija Z ima novi dejting trend. Dečki, neće vam se ovo svidjeti

Screenshot: TikTok

DOLASKOM TikToka pripadnici generacije Z, ali i oni malo stariji dobili su platformu za razmjenu horor priča sa spojeva, loših iskustava u vezama i raznim ljubavnim problemima. Upravo zbog toga među pripadnicima generacije Z pojavio se novi trend koji se neće svidjeti svima, pogotovo ne muškom dijelu. 

Pet pravila "boysober" trenda 

Sve je počelo kad je komičarka Hope Woodard krajem prošle godine osmislila izraz "boysober", kojim je najavila svoju novogodišnju odluku – biti bez dečka.  

"Celibat ne zvuči kul", objasnila je na TikToku svoju odluku da se odmori od romantičnih potraga. Nakon što je skovala novi kul termin za celibat ("boysober"), objavila popis pravila koji uključuju zabranu korištenja aplikacija za upoznavanje, zabranu odlaska na spojeve, kontakta s bivšima, zabranu bilo kakvih veza (i razmišljanja o njima) te poljupca i zagrljaja. 

@justhopinalong

The official boysober rules lmk if you had questions or feedback

♬ original sound - Hope Woodard

"Cijeli život govorim da sam solo, ali zapravo nikad nisam bila, uvijek sam bila u nekoj ‘situaciji’. Nisi solo ako netko zauzima prostor u tvom mozgu", objasnila je u snimci koja je prikupila više od 590.000 pregleda. 

Trend je zaživio

Otada su se brojne tiktokerice pohvalile kako su prihvatile ovaj trend, a snimke s hashtagom #boysober preplavile su TikTok, dok su se neke pohvalile kako su sada toliko zadovoljne da razmišljaju o tome da prigrle trend za cijeli život.

@carlygalluzzo Relationship cults are real #single #boysober ♬ original sound - Carls
@justhopinalong

Like why would i go back

♬ original sound - Hope Woodard
@marianagarridocosta I’m telling you guys… you should try it ✌🏼#london #foryou #fyp #trending ♬ original sound - ɢʟᴍᴇᴍᴛ

Međutim, bilo je i onih koje su objavile svima kako nemaju nikakvu namjeru prigrliti ovaj trend, a neke su pak priznale kako su pokušale biti bez dečka, no nisu uspjele u tome. 

@conceitedfakeblonde

Need to learn how to speak to a man first

♬ Time to pretend - fucc will

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.