Galerija fotografija: Upropašteni tajni sastanci Rihanne i Chrisa Browna

PRIČA o pomirbi Rihanne i Chrisa Browna već danima kruži medijima, a sad su napokon objavljene fotografije koje dokazuju da se između njih zaista nešto događa. Naime, Rihanna je snimljena kako ulazi u restoran Cipriani s menadžerom dok je za to vrijeme Chris bio parkiran preko puta ceste i nervozno promatrao fotografe. Ubrzo je u ruke uzeo mobitel, obavio poziv i nestao u nepoznatom smjeru.

Osim što su viđeni ispred restorana, Chris i Rihanna već danima spavaju u istom hotelu?

Ne zna se jesu li možda paparazzi pokvarili planove i romantičnu večeru koju su dogovorili, ali ako je vjerovati svjedocima koji su ih neki dan vidjeli u istom hotelu, čini se da Rihanni nije dugo trebalo da se vrati nasilnom Chrisu. "Proveli su vikend u istom luksuznom hotelu pod okriljem tajnovitosti. Puna dva dana dolazili su i odlazili odvojeno", stoji u američkim medijima.

Podsjetimo, nakon dugogodišnje veze Chris Brown tijekom verbalne svađe fizički je nasrnuo na Rihannu zbog čega je ona završila u bolnici, a on u policijskoj postaji. Nakon nekoliko mjeseci razvlačenja po sudu, Chris je dobio zabranu prilaska Rihanni na manje od 45 metara te je prije nekoliko dana preko servisa YouTube objavio ispriku fanovima zbog premlaćivanja bivše, a možda i buduće djevojke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.