Francuska glumica pod istragom zbog pronevjere stotina tisuća eura

Foto: Press

POZNATA francuska glumica i pjevačica Isabelle Adjani pod istragom je zbog navodne pronevjere stotina tisuća eura od listopada 2020. do danas, a još je 2015. prijavio bivši poslovni suradnik Sebastien G. nakon čega je započela policijska istraga. 

Adjani je Sebastiena angažirala još 2011. kao strateškog savjetnika kako bi joj pomogao voditi produkcijsku kuću Isia Films. Na kartici firme Adjani je nagomilala troškove u iznosu od 364 tisuće eura u periodu od 13 mjeseci. Savjetnik je otpušten samo nekoliko dana nakon što je od nje uzeo karticu, a posudio joj je i 157 tisuća eura koje mu nije vratila. Nakon toga glumica ga je tužila zbog zlouporabe korporativnih sredstava, ali tužba je kasnije odbačena. 

Sebastien G. 2015. je ponovo optužio Adjani da je lažirala račune za 157 tisuća eura koje mu je trebala vratiti. U tužbi je navedena i Mimi Marchand, čelna osoba news agencije Bestimage koja je navodno pomogla Adjani lažira račune. Nakon što se službena istraga završi, sud će odlučiti hoće li tužbu odbaciti ili će Adjani morati na suđenje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.