Fourth of July: Američki celebrityji njeguju patriotizam i obiteljske vrijednosti



AMERIKANCI su poznati kao veliki domoljubi, a svoje nacionalne praznike slave propisno. Tako su i jučer Dan neovisnosti, poznatiji kao "Fourth of July", slavili odjeveni u motive američke zastave, njegujući njihove izvorne vrijednosti. Patriotizam nije zaobišao ni poznate Amerikance, koji su slavili s obitelji. Poznata američka stilistica Rachel Zoe jučer se prošetala plažom u društvu supruga i njihovog novorođenog sina.

Obiteljske vrijednosti promovirala je i pjevačica Gwen Stefani sa svojim suprugom, Gavinom Rossdaleom i njihovo dvoje djece, Kingstonom i Zumom. Svi zajedno otišli su kod oca lijepe pjevačice i tamo ručali te se družili. Zuma je pokazao pravi patriotski duh te se maskirao u superjunaka.

Iako je Britanac, slavio je jučer i roker Matt Bellamy iz skupine Muse. Sjajni Matt inače je skeptik i veliki kritičar američkog društva, a na slavlje ga je vjerojatno natjerala Kate Hudson, njegova djevojka i majka djeteta koje će skoro dobiti. Dan je proveo s majkom, a gdje je Kate bila, ne znamo.

Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth uživali su na plaži, a bili su u društvu prijatelja i dvoje djece koje je glumica dobila s Ryanom Phillipeom. Rosie Huntington-Whiteley pridružila se dečku Jasonu Stathamu u blagdanskom duhu. Zajedno su nabavljali namirnice za proslavu, a potom otišli kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.