FOTO Zaručnica slavnog nogometaša kod njega zatekla seksi starletu pa podivljala

Foto: Youtube/Instagram

ZARUČNICA slavnog nogometaša Saida Berahina priredila je pravi spektakl cijelom susjedstvu nakon što ga je zatekla u preljubu.

Naime, lijepa Stephania Christoforou trebala je provesti nekoliko dana kod roditelja, ali je za Valentinovo odlučila iznenaditi svog zaručnika nenajavljenim posjetom, a kad je stigla, imala je što i vidjeti.

Nogometaš je, piše britanski The Sun, Dan zaljubljenih proveo sa starletom Chelsea Lovelace. Budući da je on morao otići na trening, poslao je svog vozača po Chelsea koja ga je trebala pričekati kod kuće.

Nije se nadao da će ga umjesto toga dočekati veliki skandal. Svjedoci tvrde da je njegova zaručnica tri sata kružila oko kuće psujući i vrijeđajući ljubavnicu svog izabranika.

"Otvaraj vrata, jebena droljo", navodno je vrištala bijesna Stephania udarajući po vratima njegove vile.

Ovo nije prvi put da je Saido uhvaćen u prevari. Prije samo nekoliko tjedana mediji su ga prozvali zbog afere s prostitutkom kojoj je navodno platio 42 tisuće kuna da s njim provede noć.

Tom mu je prilikom oprostila, ali čini se da je za Stephaniu ovo bilo previše pa je prema tvrdnjama Daily Maila otkazala vjenčanje.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.