FOTO Voli jogu i avione: Seksi pilotkinja Maria osvojila je Instagram

 Foto: Instagram

25-GODIŠNJA pilotkinja iz Švedske, Maria Fagerström, zahvaljujući svojoj ljepoti i pomalo filmskom načinu života postala je apsolutni hit na Instagramu gdje je prati skoro 240 tisuća ljudi.

Ova plavokosa ljepotica svakodnevno objavljuje fantastične fotografije sa svojih putovanja i selfieje iz pilotske kabine. Maria je i velika ljubiteljica joge pa joj je profil prepun i fotografija na kojima izvodi brojne poze iz joge dok se iza nje naziru nevjerojatni krajolici i prizori.

"Najdraža stvar kod društvenih mreža mi je to što povezuju ljude diljem svijeta i tako ga čini malo manjim", rekla je za Daily Mail Maria koju su prijatelji nagovorili da počne objavljivati fotke na Instagramu.

"Otkad znam za sebe volim avione i fotografiju, a na Instagramu mogu spojiti te svoje dvije ljubavi", otkrila. Otac ju je insprirao da postane pilotkinja, a ona danas leti već dvije godine te obožava svoj posao. Joga joj, kaže, služi za smanjivanje stresa

>>>FOTO Seksi pilotkinje osvajaju Instagram i razbijaju sve predrasude<<<

>>>FOTO Jesu li ovo najseksi stjuardese na svijetu?<<<

U posljednje vrijeme mlade lijepe pilotkinje su pravi hit na Instagramu te o njima pišu svi svjetski mediji. Među tim novim Instagram zvijezdama našla se i jedna pilotkinja koja živi i radi u Zadru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.