FOTO Tamara Ecclestone izazvala burne reakcije: "Zar zbilja to moramo gledati? Zadrži to za sebe"

Foto: Instagram

TAMARA ECCLESTONE izazvala je burne reakcije nakon još jedne objave fotografije na kojoj doji trogodišnju kćer.

Naime, Tamara već dulje vrijeme brani svoje stavove o dojenju te je više puta izjavila da želi skinuti stigmu s toga i deseksualizirati ovaj čin. I dok je neki hvale, drugi sumnjaju u njezine namjere. Tako neki misle da pretjeruje i da joj cijela ova priča oko dojenja trogodišnje kćeri više služi za dobivanje publiciteta nego što služi destigmatizaciji dojenja. Drugi misle da bi trebala to zadržati za sebe, a neki su joj rekli da se ponaša kao da joj je ovo najveće postignuće u životu.

"Zar zaista želiš da tvoje najveće postignuće bude dojenje trogodišnjeg djeteta?", napisala je jedna pratiteljica.

"Ovo što radi ne služi razbijanju tabua oko dojenja, već podizanju publiciteta. I sudeći po komentarima i reakcijama, to joj i uspijeva. Sigurno nam se smije", napisala je druga.

"Jadno to dijete", pisalo je u još jednom komentaru.

"Dragi Bože zašto ne možeš zadržati ove trenutke za sebe i tvoju kćer? Mrzit će te kad bude starija", glasio je jedan komentar.

"Zar zbilja to moramo svi gledati?", pisalo je u još jednom komentaru.

32-godišnja bogata nasljednica vlasnika Formule 1 na razne se optužbe i kritike osvrnula ranije, kada je uz drugu fotografiju na Instagramu napisala: "Mislim da je jako tužno što nešto poput dojenja može uzrokovati toliko mržnje. Za mene tu nema ničeg drugog osim ljubavi. Osobito mi je žao zbog onih koji to nastoje seksualizirati. Dojenje je moćna demonstracija ljubavi i skrbi i to ne bi trebali skrivati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.