FOTO Seksi policajka u bikiniju brutalno ponizila frajera koji joj je pokušao ukrasti mobitel

Foto: Instagram

KAD je kradljivac pod krinkom siromašnog prodavača časopisa pristupio grupi žena u bikinijima u jednom parku u Stockholmu, nije mogao niti naslutiti da će krađa koju se spremao počiniti biti izuzetno bolna za njegov ego.

Među ženama koje su se sunčale u parku Ralambshov našla se naime i policajka Mikaela Kellner koja trenutno nije bila na dužnosti, no kad je primijetila da joj nedostaje mobitel reagirala je ekspresno - uhvatila je kradljivca, srušila ga na tlo, a zatim natjerala da prizna zločin. Budući da Mikaela posljednjih 11 godina radi kao policajka, činjenica da je u prilično seksi bikiniju nije je zaustavila, a muškarac koji se pošteno osramotio pred velikim brojem ljudi.

"Reagirala sam instinktivno kad sam ga srušila na tlo. Tek kad sam mu kleknula na leđa i osvrnula se prema svojim prijateljicama koje nisu policajke, shvatila sam da je ta scena možda izgledala smiješno", izjavila je Mikaela, inače strastvena ljubiteljica fitnessa, koja je fotografiju s kradljivcem objavila na Instagramu - i odmah postala hit.

"Bila bih ga zaustavila bez obzira što sam imala na sebi. Isto bih postupila i da sam bila gola, ništa me ne bi zaustavilo", dodala je policajka koja se u slobodno vrijeme bavi i dizanjem utega te crossfitom. Kaže da je fotografiju objavila kako bi upozorila ljude na to koliko lukavi džepari mogu biti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.