FOTO "Saša najbolje zna što je mome tijelu potrebno...": Marinin bivši našao utjehu u BB Tamari?

Foto: Facebook

PET SU godina bili skupa, četiri su godine dijelili krov nad glavom a posljednje tri bili i zaručeni - no ljubav je pukla kada je Saša Muhek nagovorio svoju zaručnicu Marinu da uđe u Big Brother kuću, jer se ona ondje previše zbližila s jednim od stanara.

Iako Marina toga još nije svjesna, Saša ju je potom javno pred čitavom nacijom ostavio, a vrata njihova zajedničkog doma će, kada izađe iz BB kuće, za nju očito biti zatvorena.

No Saša očito i dalje voli Big Brother, a drage su mu i druge BB stanarke. Dokazao je to fotografijom koju je na svom Facebook profilu objavila bivša, čak dvaput izbačena stanarka Tamara, koja sa Sašom dijeli ljubav prema sportu i treninzima.

"Saša Muhek, s obzirom na svoju struku, najbolje zna što je mome tijelu potrebno za oporavak nakon teškog treninga i pazi da moja forma za državno ničim ne bude ugrožena", objasnila je Tamara druženje sa Sašom, uz napomenu da je sve na "friendly bazi".

"Volim BB", dodao je Saša i poručio Tamari: "Sve sam ti rekao, sve znaš...".

Njihovi fanovi i prijatelji ipak su malo sumnjičavi o tome je li u pitanju samo prijateljstvo.

"Blago njemu kad je anđeo naslonio glavu na njegovo rame", komentirao je jedan, dok je dodao da će Marina biti ljubomorna kada vidi ovu fotografiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.