FOTO Ruska manekanka tvrdi: "Amerikanci su me zadržali u zračnoj luci i ispitivali o Putinu i KGB-u"

Foto: Instagram

RUSKI model i TV voditeljica tvrdi da su je Amerikance zadržali u zračnoj luci pod sumnjom da je špijun.

Bivša Playboyeva zečica Victoria Bonya (37) kaže da su je izdvojili sa strane kad su u njezinoj prtljazi pronašli poslovnu karticu od tvrtke koja proizvodi skrivene video kamere.

"Bila sam u strahu da će me deportirati. Umjesto pravih pitanja, počeli su me ispitivati o Putinu i KGB-u", govori te dodaje kako je prvo mislila da je riječ o šali pa se počela smijati, sve dok je istu stvar nisu pitali tri puta, piše Daily Mail.

Svoju je priču podijelila na društvenim mrežama gdje je prate milijuni ljudi, a mnogi od njih opisali su svoja iskustva u zračnim lukama. Dok se neki šale su službenici željeli samo provesti vrijeme u društvu lijepe žene, mnogi su ostali šokirani njezinom pričom.

Victoria je rođena u Krasnokamensku, na istoku Rusije, a u Moskvu se preselila kad je imala 16 godina. Tamo je radila kao konobarica, a njezina sreća promijenila se kad je sudjelovala u najpoznatijem ruskom reality showu, Dom-2.

Vrlo brzo popularnost joj je rasla te je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica i TV voditeljica. Na Instagramu je prati više od 5 milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.