FOTO Prošlo je 25 godina od "Sirovih strasti", a Sharon Stone je još uvijek seks bomba

Foto/Screenshot: Rex/Shutterstock/YouTube

OTKAKO su "Sirove strasti" prvi put puštene u kinima prošlo je 25 godina, a Sharon Stone je još uvijek seks bomba, čak i u 60. godini života.

Iako se glumom bavila od osamdesetih, tek ta uloga prometnula ju je u holivudsku zvijezdu A liste, a scena u kojoj premješta nogu s noge postala je kultna te se smatra jednom od najseksi scena ikad snimljenih.

U filmu Paula Verhoevena Michael Douglas utjelovio je detektiva Nicka Currana, bivšeg alkoholičara i ovisnika koji preuzima slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba, dok je glavna osumnjičena spisateljica napetih trilera Catherine Tramell odnosno Sharon Stone. Detektiv i spisateljica ubrzo se upuštaju u ljubavnu avanturu. Glavna scena seksa Michaela Douglasa i Sharon Stone snimala se pet dana. 

Na audiciji za detektiva Currana bili su, između ostalih, Brad Pitt, Tom Cruise, Ray Liotta i Patrick Swayze, dok je ulogu Catherine odbilo 13 glumica jer se nisu bile spremne potpuno skinuti, piše Mentalfloss.com.

Tijekom policijskog ispitivanja Sharon Stone odnosno Catherine Trammel nije nosila ništa, a u intervjuu prije tri godine za francuski Tele Cable Sat priznala je da nije znala da će scena biti tako erotska te je opalila šamar redatelju kad je vidjela što se dogodilo.

"Redatelj je tražio da skinem bijele gaćice jer se vide na snimci, a obećao je da se neće ništa vidjeti. Gotov film vidjela sam tek nekoliko tjedana kasnije, kad se trebao prikazati u Cannesu. Osjetila sam se prevarenom kad sam vidjela tu scenu. Opalila sam mu šamar", prisjetila se Sharon, piše highlightpress.com.

"Na Festival u Cannesu tada sam stigla kao obična američka glumica, a otišla sam kao svjetska zvijezda", prisjetila se glumica koja je nedavno proslavila 59. rođendan.

Film je snimila kad joj je bilo 34, a i danas je mnogi smatraju jednom od najpoželjnijih holivudskih zvijezda. 2006. snimljen je i nastavak, no nije prošao ni približno dobro kao original, čija kultna scena se i danas rado rekreira i imitira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.