FOTO Pogledajte kako će izgledati "hrvatski Gardaland" u Biogradu na Moru

Foto: Mirnovec

NAJAVLJENI "hrvatski Gardaland" koji gradi tvrtka "Mirnovec Park" bliži se početku gradnje, a otkriveno je i kako bi trebao izgledati.

Doznajemo da je prva faza zabavnog parka osmišljena kao mjesto s 22 atrakcije za različite dobne skupine, koje se klasificiraju od isključivo dječjih pa do obiteljskih, a najzanimljivija kategorija su adrenalinske vožnje. Park će biti podijeljen u tri tematske cjeline – svemir, divlji zapad i gusarski brod.

Park sadrži amfiteatar s priredbama za djecu i odrasle u sklopu kojeg bi se održavale artističke priredbe, godišnji festival vatrometa, multimedijalni spektakli s vatrom, vodom, glazbom, sa specijalnim efektima i još mnogim drugim atrakcijama. Doznajemo da je predviđeno trajanje radova je 12 mjeseci tako da se otvaranje očekuje u proljeće iduće godine.

"Bit će to prvi hrvatski zabavni park koji će podsjećati na talijanski Gardaland, odnosno na čuvene tematske parkove u floridskom Orlandu", izjavio je direktor Franjo Koletić.

 

Lokacija parka je 4 km južno od centra grada Biograda na moru, uz glavnu magistralnu cestu, u blizini turističkog kompleksa Crvena Luka.




 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.