FOTO Patnje ruske bogatašice: Imala je svadbu iz snova, no lice mladoženje mora skrivati

Foto: Instagram

KAD RASKOŠNU svadbu održe kći jednog od najvećih ruskih građevinskih tajkuna i potomak desne ruke Muammara Gaddafija, generala Massouda Abdelhafida, to je vijest o kojoj pišu svi svjetski mediji.

Glamurozna 21-godišnja bogatašica Anastasia Fuks rekla je da Massoudu Abdelhafidu, imenjaku svog zloglasnog djeda, u vili s bazenom u francuskom Saint-Jean-Cap-Ferrat na Azurnoj obali. Mlada, inače kći ruskog magnata Pavela Fuksa, studirala je na Regent Business Schoolu u Londonu, a na vjenčanju je nosila 5000 dolara vrijednu vjenčanicu Zuhaira Murada, dok joj je s ruke blistao ogromni dijamant.

Mladoženjin djed bio je ministar unutarnjih poslova Libije i vjerni Gaddafijev sljedbenik te su nazivali njegovom desnom rukom, ali i hodajućom enciklopedijom. Nakon što je Gaddafi svrgnut s vlasti, Massoud stariji pobjegao je iz Kaira, a navodno je umro prošle godine.

Kako navode ruski mediji, glavni motiv svadbe bila je gomila cvijeća, a obitelj mladenke nije baš željela da uzvanici i mediji znaju iz kakve obitelji potječe mladoženja pa se u nekim člancima ne može ni pročitati njegovo ime, tek da ima dugu kosu. Gosti su uživali u najboljem što nudi europska kuhinja i skupim alkoholnim pićima, a sve je završilo raskošnim vatrometom. Na njenom (zaključanom) profilu na Instagramu nalazi se tek jedna fotografija njenog sadašnjeg supruga, a čak i na njoj ona mu rukom zaklanja lice.

Ipak, gosti se nisu zamarali skrivanjem njegovo identiteta pa su se na društvenim mrežama pojavile brojne fotografije sa svadbe, a na njima se može vidjeti i svadbena torta visoka tri metra.

Otac mladenke vlasnik je kompanije MosCityGroup koja je izgradila elitni rezidencijalni blok Sky House u Moskvi te brojne druge prestižne zgrade. Nalazi se na 150. mjestu liste najuspješnijih Rusa koji su sami pokrenuli svoje poslove te je jedan od najvećih ruskih ulagača, a prema njegovim riječima, sve je počelo švercanjem cigareta u vrijeme raspada SSSR-a. Njegova supruga, Anastasijina majka Tatiana je osnivačica modnog brenda TAJ jewelry. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.