FOTO Ona je najseksi pilotkinja na svijetu, a njen život je nevjerojatno glamurozan

Foto: Instagram

SVI BAREM jednom pomisle da se bave krivim poslom. Neki odmah nakon završetka školovanja kad shvate da su izabrali krivo zanimanje, neki nakon što počnu raditi, a neki nakon godina radnog iskustva.

Prelijepa 27-godišnja Brazilka Luana Torres odmah po završetku studija ekonomije shvatila je da to nije za nju pa je odlučila postati pilotkinja helikoptera i proputovati svijet. U međuvremenu društvene mreže postale su nešto bez čega se ne može živjeti pa je ova ljepotica iz Rio de Janeira postala i Instagram zvijezda. Njene pustolovine po svijetu prati 60.000 ljudi, a dosad je Luana posjetila 28 zemalja.

Najčešće se fotografira u kokpitu helikoptera kojima upravlja, Robinsonu R22 i Robinsonu R44.

"Moj stariji brat je pilot i odrasla sam slušajući njegove priče o helikopterima, a kasnije se oženio pilotkinjom, tako da su mi njih dvoje uzori", kaže Luana.

"Prije nego što sam otkrila da se želim ovime baviti, studirala sam ekonomiju, a tijekom odmora u Australiji prvi sam put upravljala helikopterom. Nakon toga znala sam sa želim letjeti. Čim sam diplomirala upisala sam školu letenja", ispričala je.

Svoje avanture ubrzo je počela dokumentirati na Instagramu, a osim fotografija često objavljuje i videa iz kokpita.

"Pilotiran malim helikopterima iz kojih vidite sve, čak i ono pod sobom. Možete sletjeti gdje želite i upravljati njime u svakom smjeru, čak i unazad", ispričala je, dodavši da ljude često iznenadi kad helikopterom upravlja žena, ali i, ne smeta.

U travnju ove godine se udala i preselila u SAD, no od pilotiranja ne namjerava odustati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.