FOTO Oduševio bi se i Vuk s Wall Streeta: Zavirite u Leovu vilu vrijednu 70 milijuna kuna

Foto: Zillow/Guliver Image/Getty Images

LEONARDO DICAPRIO odlučio se pozdraviti sa svojom luksuznom vilom uz more u Malibuu. Za nju sad traži 10,9 milijuna dolara. Stranica za trgovinu nekretninama Trulia piše da će u slučaju da za vilu dobije traženi iznos, 41-godišnji oskarovac od prodaje masno zaraditi. Naime, kad ju je kupio davne 1998. godine, DiCaprio je za nju dao tek 1,6 milijuna dolara.

Vila se nalazi na "vrhu krune dragulja Malibua", poznatom kao Plaža milijardera zbog velikog broja bogataša koji tu imaju nekretninu poput showbiz mogula Davida Geffena i informatičkog asa Larryja Ellisona.

Leonardo je vilu kupio nakon uspjeha koji je postigao filmom Titanic, u kojem je zaradio 2,5 milijuna dolara.

Moderna vila koja se prostire na 163 metra kvadratna ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice, a iz nje puca pogled na Tihi ocean. Kuhinja je moderna s mnoštvom prostora za odlaganje, a opremljena je uređajima od nehrđajućeg čelika.

Iako nije raskošna poput drugih vila superbigataša u okruženju, i Leonva vila prilično je luksuzna pa se može pohvaliti drvenim podovima, kaminom i jacuzzijem.

Vilu okružuje terasa na kojoj se nalazi spa prostor pa se vlasnici osjećaju kao na plaži, ali bez pijeska na nezgodnim mjestima. Kad to požele s terase se mogu spustiti stepenicama na plažu.

Ovo je druga vila u Malibuu koju je Leo posjedovao, prvu je prodao za 17 milijuna dolara prije tri godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.