FOTO Najpoznatija plus size manekenka bujne grudi pridržava samo rukama

Foto: Snapchat/Instagram

NAJPOZNATIJA plus size manekenka na svijetu, Ashley Graham, trenutno se nalazi u Cancunu, a svoje obline ponosno pokazuje i na odmoru. 

Slavna ljepotica objavila je nekoliko fotografija u oskudnom bikiniju, a reakcije su, kako to obično biva kad su njezine slike u pitanju, oprečne. 

Ipak, Ashley za 'hejtere' ne mari previše. Nedavno se skinula za britansko izdanje magazina Grazia, a krasila je i naslovnicu kanadskog Elle, snimila kampanju za H&M, postala članica žirija u showu 'Next Top Model', prošetala pistom u bikiniju iz vlastite kolekcije tijekom Tjedna mode u New Yorku, a jedno je i od zaštitnih lica američkog modnog brenda Lane Bryant koji u aktualnoj kampanji slavi pozitivan odnos prema vlastitom tijelu.

Zbog svog samopouzdanja Ashley je postala inspiracija brojnim ženama, a uvijek naglašava kako je zadovoljna svojim oblinama te da o mršavljenju uopće ne razmišlja. Ona je i prvi plus size model koji se pojavio na naslovnici prestižnog Sports Illustrated Swimsuit izdanja, a otada je postala prava inspiracija za milijune žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.