FOTO Lupino ugostio svjetski poznatog dizajnera i njegovu seksi zaručnicu

Foto: Stephan Lupino

Stephan Lupino ovih je dana ugostio slavnog dizajnera Domenica Vaccu i njegovu zaručnicu Eleonoru Pieroni, talijanski model i glumicu.

Par je u Hrvatsku stigao privatnim avionom prošle srijede kako bi se odmorili i proveli vrijeme s Lupinom koji je dizajnerov dugogodišnji prijatelj, a u njegovoj galeriji izlaže radove iz svog novog umjetničkog pravca lupinizma. Lupinova statua Fire Woman je zaštitno lice Domenicove umjetničke galerije. Ipak, čak i na odmoru dvojica umjetnika već planiraju novi zajednički projekt.

Domenico Vacca za Lupina ima samo riječi hvale.

"Lupino je jedinstven umjetnik u svijetu. Njegov rad, spoj više različitih materijala te izgled posebno skulptura ‘Fire women’ i ‘Love soldier’ me podsjeća na rad istaknutog talijanskog umjetnika Ignazia Jacomettia", rekao je Vacca čije kreacije nose mnoge svjetske zvijezde poput Mickeya Rourkea, Jeremyja Pivena, Daniela Day Lewisa, Sofie Coppole, Silvija Berlusconija, dobar je prijatelj i s Ivanom Trump s kojom surađuje već punih 15 godina, a odijeva i njenu kći Ivanku.

Tijekom posjeta, lijepa Eleonora je pozirala Lupinu dok je njen dragi bio stilist. Te će fotografije Domenico Vacca izložiti u svojoj galeriji.

Par se trenutno s Lupinom nalazi u Zadru, a posjetili su i Kornate.

"Ovo nije prvi put da su u Hrvatskoj. Do sada su posjetili Dubrovnik i Hvar, ali Zadar im se puno više svidio. Čak razmišlja ovdje otvoriti jednu od svojih trgovina", ispričao nam je Lupino koji trenutno izlaže u Grazu, a u rujnu će otvoriti izložbu u Munchenu.

Također od 5. kolovoza otvara se izložba u bečkoj galeriji "Fine Art Kolhamer-Maringer" gdje će uz djela Picassa i Chagala biti izložene dvije Lupinove skulpture.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.