FOTO "Lolitu" prati 300 tisuća ljudi: "Bičevi i lanci me uzbuđuju"

Foto: Instagram

20-GODIŠNJA njujorška blogerica Eileen Kelly u centar medijske pozornosti došla je zahvaljujući svom vrućem blogu i profilu na Instagramu, kojeg prati više od 300 tisuća ljudi. Blog je počela pisati još kao srednjoškolka, otvoreno progovarajući o svim za seks vezanim temama koje muče većinu tinejdžera, a danas među svojim fanovima ima i neka slavna svjetska imena.

Eileen su zbog njenog "dječjeg" lica prozvali modernom Lolitom, a i ona sama kaže da ju je proučila.

"Ona je 12-godišnja djeva u nevolji", rekla je Eileen, koja se našla u centru skandala nakon što je u siječnju New York Post objavio opsežan članak o njoj s naslovom "Potičem maštu muškaraca koji žele seks s djevojčicama, ne vidim problem u tome".

Kelly tvrdi da to uopće nije njena izjava i da je njen stav dijametralno suprotan - cilj joj je, kaže, osnažiti predodžbu koju mlade djevojke imaju o vlastitom tijelu i pomoći im dobiti odgovore na neka od najčešćih pitanja o seksu.

"Odrasla sam bez majke, uz samohranog oca i bila bih sretna da sam tada mogla negdje na internetu pročitati sve što me zanimalo o mjesečnici, seksu, mome tijelu i svim drugim sličnim stvarima. Ne prodajem seks, ovo sam samo ja, takva kakva jesam, mlada žena koja voli svoje tijelo i ne srami ga se", objasnila je Kelly.

Na Instagramu se ne srami objaviti i provokativne fotografije, a tako je priznala i da je uzbuđuju bičevi i lanci.

"To apsolutno nema veze s pedofilijom. Jednostavno, imam lice koje se čini mlađe no što jest", dodala je "Lolita".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.