FOTO Klinac iz "Šestog čula" potpuno je propao, u svakom smislu

Foto: Rex/Shutterstock

HALEY JOEL OSMENT imao je samo 11 godina kad se 1999. proslavio ulogom u "Šestom čulu", gdje je izgovorio čuvenu rečenicu koja je ušla u anale filmskih citata - "vidim mrtve ljude ("I see dead people").

Dvije godine nakon što je glumio uz bok Bruce Willisa, sa Spielbergom je snimio "Umjetnu inteligenciju", no nakon toga nije napravio ništa vrijedno previše spomena.

Na samom dnu našao se 2006. godine kad je uhićen jer je skrivio prometnu nesreću u pijanom stanju, a kod njega je pronađena i droga. Iz prometne nesreće izašao je sa slomljenim rebrom i iščašenim ramenom, a uz mnogobrojne odštete i obavezu sudjelovanja u programima za odvikavanje od alkohola, osuđen je i na tri godine uvjetno, piše The Sun.

Njegove nominacije za Oscara u Hollywoodu još se malotko sjeća, a danas ga je teško i prepoznati, zapuštenog i s pokojim kilogramom viška. No, od glume nije odustao, a pojavljuje se uglavnom u epizodnim ulogama u serijama te u TV filmovima. Pojavio se i u jednoj epizodi nove hit serije "Silicon Valley", koja će se emitirati sutra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.