FOTO Kate Beckinsale snimljena u centru Zagreba na setu holivudskog filma

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

EKIPA filma Canary Black u Zagrebu radi punom parom. Večeras su fotografi snimili glumicu Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera u centru Zagreba.

Set je ograđen trakom i posvuda je filmska ekipa. 

Film se trenutno snima na raznim lokacijama u Zagrebu. Kate u ovom filmu glumi agenticu CIA-e Avery Graves.

Kate pozirala s vatrogascima

Holivudska glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz Zagreba na kojoj je pozirala u društvu hrvatskih vatrogasaca i kostimografkinje Gabrielle Morpeth.

"Toplo bih savjetovala da stavite zabavu među noge ako želite vrlo brzo upoznati gomilu hrvatskih vatrogasaca", napisala je u opisu fotke. Beckinsale se na fotografiji može vidjeti kako sjedi na biciklu na kojem se nalazi sličan natpis.

Centar grada bio blokiran zbog snimanja

Centar Zagreba sinoć je bio blokiran zbog snimanja filma. Blokirana je bila Hebrangova ulica od Preradovićeve ulice do Savske ceste.

Filmaši su se utaborili na parkiralištu ispred HNK, a snimale su se uglavnom automobilske potjere. Ulica je bila zatvorena čitavu noć, a duž nje bili su raspoređeni i zaštitari koji su preusmjeravali pješake i promet. Na ulici je stajao i vatrogasni kamion.

Uz Kate glumi i Rupert Friend

U vodećoj ulozi Kate se pridružuje Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi. Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kinohitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy.  

"Vrhunsku operativku CIA-e Avery Graves teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu", glasi sažetak filma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.