FOTO Hrvatska Miss Universe prošetala u badiću, no tijelo Miss Filipina izazvalo je senzaciju

Foto: Press

HRVATSKA Miss Universe Shanaelle u Las Vegasu se bori za krunu svjetske Miss Universe, a najviše pažnje ovih je dana izazvalo natjecanje u kupaćim kostimima.

Kao što možete očekivati, djevojke su pistom prošetale u badićima, a naša predstavnica, čija je majka Hrvatica, a otac Amerikanac, privukla je mnogo pažnje.

Ipak, najveća zvijezda izbora je Miss Filipina Rachel Peters, koju su brojne poznate osobe izdvojile kao svoju favoritkinju. Dodatni obol tome dala je upravo šetnja u bikiniju, a niz stranih medija piše da je tamnokosa natjecateljica vlasnica savršenog tijela.

Za medije je progovorila i njena trenerica Maggie Wilson, koja je otkrila da je Rachel predana tjelovježbi.

"Mi kao treneri ne možemo sve odraditi, ali ono što volim kod nje je to što je gladna za pobjedom. Ona želi pobijediti i napravit će sve da pobijedi", rekla je.

Među onima koji je proglašavaju pobjednicom je i Miss Universe 2015. godine Pia Wurtzbach, i sama Filipinka.

"Mislim da je ona savršen paket. Mislim da se nemamo čega bojati", rekla je za Philstar.com.

Kao najizglednije pobjednice ovogodišnjeg izbora uz Rachel spominju se Miss Južne Afrike Demi-Leigh Nel-Peters, Miss Tajlanda Maria Poonlertlarp, Miss Kolumbije Laura González, Miss Venezuele Keysi Sayago i Miss Amerike Kára McCullough 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Miss Universe i Shanaelle Petty, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Miss Universe, Shanaelle Petty.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.