FOTO Glumica koju nazivaju jednom od najljepših na svijetu snimljena bez šminke

Foto: Profimedia

Glumica Sydney Sweeney snimljena je u zračnoj luci u Los Angelesu sa svojim zaručnikom Jonathanom Davinom. 26-godišnja Sydney, koju su prozvali jednom od najljepših glumica svijeta, prošetala je u trenirci i bez šminke. No oči je prekrila sunčanim naočalama.

Par je s osmijehom zajedno prošetao te su se grlili pred paparazzima nakon glasina da je Sydney imala aferu s kolegom Glenom Powellom, s kojim glumi u filmu Anyone But You. 

Glen i Sydney kasnije su negirali glasine o ljubavnoj vezi, naglasivši da su im se prvotno priklonili kako bi njihov film dobio veći publicitet. "Sydney i ja se jako zabavljamo zajedno i imamo tonu kemije. To su ljudi koji žele ono što je na ekranu izvan ekrana, a ponekad se jednostavno morate malo nagnuti u to", rekao je Powell. Izjavio je da plan za stvaranje pompe za film "čudesno uspio". 

Nazivaju je jednom od najljepših glumica 

O Sweeney se posljednjih mjeseci mnogo piše. Dospjela je na brojne naslovnice časopisa, a o njenoj ljepoti govorili su i plastični kirurzi. 

"Ljepota Sydney Sweeney ukorijenjena je u činjenici da su njezine crte lica simetrične, sa savršenim skladom i proporcijom. Ove idealne proporcije lica često se nazivaju 'zlatni rez'", izjavio je plastični kirurg Onur Gilleard, prenosi The Sun.

"Osim ljepote lica, ona posjeduje i zapanjujuću figuru. Zlatni rez također se može primijeniti na oblik grudi, anatomiju struka i omjer stražnjice i struka. Kada analiziramo njezinu figuru pomoću ovih omjera, ona ispunjava sve kriterije", dodao je.

Producentica Baum: Nije lijepa i ne zna glumiti

Međutim, ne misle svi isto kao on. Producentica Carol Baum rekla je da Sydney Sweeney "nije lijepa" i "ne zna glumiti".

"Ne shvaćam Sydney Sweeney", rekla je producentica i objasnila da je do tog zaključka došla nakon što je pogledala posljednji glumičin film Anyone But You. "Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj", dodala je Baum. Također, romantičnu komediju Anyone But You opisala je kao "negledljivu".

Baum je otkrila da ni njezini studenti na sveučilištu Southern California School of Cinematic Arts nisu mogli dati zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvijezda toliko popularna. "Rekla sam u učionici: 'Objasnite mi ovu djevojku. Nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tako popularna?' Nitko nije imao odgovor", prisjetila se.

Na to je Sydney odgovorila: "Kako je tužno da žena koja je u poziciji podijeliti svoju stručnost i iskustvo umjesto toga odluči napasti drugu ženu. Ako je to ono što je naučila u desetljećima rada u industriji i smatra da je to prikladno poučavati svoje studente, to je sramotno. Njezino nepravedno omalovažavanje dovoljno govori o karakteru gospođe Baum."

Pročitajte više